Willekeurig: Team Xbox heeft een beetje een zachte papieren Mario op de GameCube

Het GameCube-tijdperk kwam misschien niet in de buurt van het succes van sommige van de andere Nintendo-generaties, maar het was de thuisbasis van tal van geweldige exclusives.

In feite heeft zo’n erfenis in feite dat het officiële Xbox-account voor sociale media op Twitter onlangs zo ver ging om te suggereren waarom het een “beter dan een waardige keuze” is als de “beste console” – wanneer het geweldige games bevat zoals Vuurembleem: stralingspadEn de eeuwige duisternis Een favoriet bij fansفضل Mario papier binnenkomst, deur van duizend jaar.

Zoals je hierboven kunt zien, komt dit hele gesprek eigenlijk uit een bestand Xbox-tweet reageert op ‘PS5 is beter’-opmerkingen. Xbox denkt dat de beste console degene is die je kiest om te spelen, en zo kwam het gesprek op de GameCube…

In een aparte tweet toonde hetzelfde account zijn liefde voor het Thousand Years-personage Vivian:

Hoewel je The Thousand-Year Door op de Nintendo Switch misschien niet kunt spelen, kun je altijd genoegen nemen met de versie van vorig jaar, Paper Mario: The Origami King. We gaven de laatste post acht van de tien sterren en zeiden dat het een van de grappigste games in de serie was.

Wat vind jij de beste console ooit? Ben je het eens met de mening van het Xbox-team over dit voortdurende debat? Laat hieronder je eigen gedachten achter.

READ  De eerste exclusieve Xbox Series X van Microsoft heeft zojuist een angstaanjagende nieuwe promotie gekregen
Written By
More from Vanessa Hale

Exclusief in de schijnwerpers op Xbox: The Road to the Woods

Vorige week hebben we een nieuwe functie voor TA geïntroduceerd met Xbox...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *