AMD FidelityFX Super Resolution wordt nu ondersteund in mid-range pc-videogames

De ontwikkelaars achter The Medium Gaming hebben aangekondigd dat hun titel ondersteuning toevoegt voor AMD’s FSR-technologie (FidelityFX Super Resolution).

AMD FSR (FidelityFX Super Resolution) komt naar de medium game

Medium, toen het voor het eerst werd uitgebracht in januari, had naast ray tracing al ondersteuning voor NVIDIA DLSS-technologie. NVIDIA beweerde in die tijd ook dat zijn game-specifieke technologie de prestaties voor een game tot 100% zou kunnen verhogen. Het was NVIDIA Werkte nauw samen met het Bloober-team Om ervoor te zorgen dat de graphics de meeste gamestandaarden overtreffen met behulp van opschalingstechnologie en raytracing.

AMD’s Rembrandt ‘Ryzen 6000’ APU’s van AMD momenteel in massaproductie, universiteitsgeruchten

NVIDIA DLSS (Deep Learning Super Sampling) is een toonaangevende AI-renderingtechnologie die de grafische prestaties maximaliseert met Tensor Core-processors speciaal voor AI GeForce RTX GPU’s. DLSS maakt gebruik van de kracht van een diep lerend neuraal netwerk om framesnelheden te verhogen en prachtige, scherpe beelden voor je games te creëren.

Nu zal AMD zijn eigen FSR-technologie gebruiken voor de game, die momenteel beschikbaar is op Sony Playstation 5 en Xbox X | S van Microsoft, maar ook op pc.

AMD FidelityFX Super Resolution (FSR) maakt gebruik van geavanceerde opschalingstechnieken om je framerates in bepaalde titels te verhogen en hoogwaardige game-ervaringen met hoge resolutie te leveren, zonder dat je hoeft te upgraden naar een nieuwe grafische kaart.

AMD FidelityFX Super Resolution breidt zich uit over een breed scala aan nieuwe en oude producten, inclusief geïntegreerde grafische kaart, en is geoptimaliseerd voor Radeon RX 6000 en RX 5000 grafische kaarten op basis van de AMD RDNA- en AMD RDNA 2-architectuur. FSR wordt ook ondersteund op bepaalde NVIDIA-graphics kaarten.

Op dit moment zijn er geen prestatievergelijkingen tussen AMD en NVIDIA’s grafische upgrade, waarbij gebruik wordt gemaakt van de grafische softwaretechnologie van elk bedrijf. Voor nu moeten gebruikers de systeemvereisten raadplegen die door de ontwikkelaar zijn vrijgegeven op de gamesite The Medium.

Ontdek een duistere puzzel die alleen de moderator kan oplossen. Verken tegelijkertijd de echte wereld en de geestenwereld. Gebruik je paranormale gaven om puzzels op te lossen die beide werelden beslaan, zeer verontrustende geheimen te ontdekken en te overleven met mao Een entiteit geboren uit een onuitsprekelijke tragedie.

The Medium is een psychologisch horrorspel voor derden met innovatieve dual-reality-gameplay en een unieke, door schilders geïnspireerde kunststijl. Zdzisław BeksińskiDe originele soundtrack is mede-geschreven Arcadius Rykovsky En Akira Yamaoka.

Middelgrote gamesite

Interessant is dat met AMD FSR-ondersteuning de game zowel oudere NVIDIA- en AMD-grafische kaarten als de nieuwste RX 6000-serie in staat stelt om de functie uit te voeren om de framesnelheden te verhogen.

READ  It Takes Two is nu de best beoordeelde game voor 2021
Written By
More from Max Mcgee

Joe Biden verkleint zijn VP-lijst, met Karen Bass als een van de belangrijkste kanshebbers

In meer dan twee dozijn interviews met CNN in de afgelopen dagen,...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *