Fan Dev sluit GTA San Andreas Mod af vanwege Take-Two

decoratieve foto

afbeelding: Rockstar Games / dkluin / Kotaku

Na maanden van aanvallen en vechten, Take-Two Interactive GT Gematigd, De mensen achter een lange periode van ontwikkeling San Andreas modern, gta ondergronds, Het project werd gedood en van het web verwijderd vanwege “toenemende vijandigheid” van Take-Two en de angst voor verdere juridische problemen.

De afgelopen maanden heeft Take-Two Interactive – het moederbedrijf van GT Devs Rockstar Games – Verwikkeld in een digitale moordpartij, Meerdere verwijderingsberichten verzenden naar mij Haal de oude GTA uit het 3D-tijdperk Wijziging En bronpoorten van internet verwijderd. De uitgever is ook Daag de makers achter reverse-engineered source outlets voor onderwereld En GTA III. Als gevolg van deze vijandigheid, GTA Underground Hoofdontwikkelaar dkluin schreef gisteren in een bericht op GTAForums Zij en andere ontwerpers die aan het project werkten, stopten nu officieel met de ontwikkeling. GTA: ondergronds.

“Vanwege de groeiende vijandigheid jegens de gematigde samenleving en het dreigende gevaar voor onze mentale en financiële gezondheid,” legde DeClwyn uit, “kondigen we helaas aan dat we officieel de ontwikkeling stopzetten GTA: Ondergronds Binnenkort gaan we alle officiële uploads offline halen.”

Dkluin bedankte ook de gemeenschap voor de steun die ze de afgelopen zes jaar hebben gekregen en noemde al het “geweldige werk” dat in het ontwerpen is gestoken en de “geweldige tijden” die het team heeft ervaren door samen te werken. Nog een laatste video, simpelweg “The End” genoemd. Het is vandaag geüpload naar het YouTube-kanaal van het mod-team.

GTA Underground Het is een mod gemaakt voor Grand Theft Auto: San Andreas Om al het bovenstaande te combineren GT Kaarten in één enorme omgeving. Het ministerie van Defensie streefde er zelfs naar om andere steden zonderGT Games ontwikkeld door Rockstar tot San Andreas, inclusief aanbevolen steden in pestkop En Achtervolging.

De mod heeft al enkele problemen ondervonden van Take Two in juli. Als gevolg hiervan werd het verwijderd uit ModDB. Het is nu verwijderd uit alle andere officiële bronnen en websites.

in 2018, Kotaku Hij gaf een interview aan dkluin over de mod en al het werk dat erin zit. Zijn ontwikkeling begon in 2014, toen hij nog maar 14 jaar oud was. GTA Underground Het is geen simpele kopieer-en-plakklus, in plaats daarvan hebben modifiers AI en verkeersacties aan elke kaart toegevoegd, waardoor ze net zo kunnen werken als GT steden. Het team had ook plannen om meer steden aan het spel toe te voegen, inclusief hun eigen aangepaste creaties.

Rockstar en Take-Two Interactive hebben hun officiële redenen om achter deze door fans gemaakte mods aan te gaan niet gedeeld, maar velen vermoeden dat het over de volgende fase gaat. GT Geremasterd. Zoals ik al vermelde Kotaku Vorige maandEn Rockstar werkt aan een lijn met geremasterde versies van Grand Theft Auto IIIEn onderwereld, En San Andreas Komt naar Switch en andere platforms. Hoewel de groep nog niet officieel is onthuld, zeggen bronnen dat het gericht is op een release later dit jaar.

READ  Steeds populairder: via een stream spelen in een live casino
Written By
More from Aubrey Mason
Nederlandse VR studio Vertigo Games brengt luchtgitaarspel uit – Gaming – Nieuws
Vertigo Games uit Rotterdam gaat een luchtgitaarspel voor VR-brillen uitbrengen. De game...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *