American McGee vraagt ​​fans om “zijn beslissing om verder te gaan te respecteren” nadat EA Alice’s derde game “vermoordde”.

American McGee vraagt ​​fans om “zijn beslissing om verder te gaan te respecteren” nadat EA Alice’s derde game “vermoordde”.

De Amerikaan McGee zei tegen mensen “stop met het stellen van vragen over Alice” nadat hij had bevestigd dat EA hem niet zou toestaan ​​​​de apocalyptische cultserie voort te zetten.

In een vervolg op zijn Patreon-pagina gaf McGee toe dat hij “dezelfde pijn en woede voelde als velen van jullie”, maar zei dat het tijd was voor hem en zijn fans om “verder te gaan”.

De Amerikaan McGee bevestigde vorige week dat zijn poging om het derde deel in de populaire Alice-serie te ontwikkelen “tot een einde is gekomen”.

In een openbare verklaring die vorige week op McGee’s Patreon-site werd geplaatst, zei de ontwikkelaar dat het “elke optie voor een nieuw Alice-spel had uitgeput” nadat IP-eigenaar Electronic Arts besloot “het project te verplaatsen op basis van een interne analyse van het IP, de marktomstandigheden en details van het productiebod.” Terwijl hij tegelijkertijd weigerde de licentie op te geven.

“Alice: Asylum” Patreon-teasertrailer.

“De rechten zijn heel eenvoudig: EA bezit en beheert Alice”, legt McGee uit in een vervolg Q&A nadat hij talloze brieven van fans had ontvangen die hem om toestemming vroegen om “fan-gebaseerde creaties” te maken.

“Als je iets met een IP wilt doen, ben je vrij om het te doen – net als met alle andere IP’s – maar je komt in de problemen als je de dingen die je bouwt probeert te verkopen. Aanvullende vragen over die dingen moeten gericht zijn op de EA. Ik wil echt wat ruimte van Alice en vragen over haar.”

“Ik waardeer de interesse en het aanbod van hulp”, voegt hij eraan toe. “Maar ik heb me mentaal al heel lang op dit moment voorbereid. Omdat ik al heel lang weet dat Alice niet van mij is. Omdat ik gehecht ben aan eigendommen, heb ik geleerd om emotioneel afstand te houden.”

READ  Hoe aan de slag met Bitcoin Era?

“Ik wil alleen herhalen dat ik begrijp hoe moeilijk dit voor velen van jullie is. Ik voel dezelfde pijn en woede als velen van jullie. En ik begrijp dat we ons in dit soort situaties vaak afvragen ‘wat hadden we kunnen doen’? of ‘wat hadden we anders kunnen doen’ om de uitkomst te veranderen. Het is nu moeilijk toe te geven, maar uiteindelijk zullen we moeten accepteren dat we deze beslissing en de situatie in het algemeen niet onder controle hebben.

Hij concludeert: “We ‘geven’ niet meer op dan we de persoon ‘geven’ die wordt aangereden door een bus.” We hebben er als team en een groep fans alles aan gedaan om EA ervan te overtuigen dit volgende hoofdstuk te laten plaatsvinden. EA heeft besloten het project en de mogelijkheid van een toekomst voor Alice te beëindigen. Die beslissing is aan hen.

“Maar we kunnen zelf een beslissing nemen – en het is een krachtige beslissing – om verder te gaan. Dat is wat we in onze macht hebben. En het is vaak een van de moeilijkste beslissingen om te nemen in situaties als deze. Maar dat is wat we moeten doen Dus ik vraag je om samen met mij vooruit te gaan.” Vooruit. Als je besluit om achter te blijven en te blijven vechten… Dat is prima. Dat is jouw beslissing. Ik respecteer dat. En ik vraag je om ook mijn beslissing om te verhuizen te respecteren vooruit. Bedankt.”

De Amerikaan McGee onthulde het volledige verhaal voor Alice: Asylum, de derde aflevering van Mysterious Studios’ duistere fantasyversie van Alice in Wonderland, in augustus 2021. Het succes van Alice: Madness Returns, Alice: Asylum maakte deel uit van McGee’s unieke publieksontwerpproces en is ontwikkeld in overleg met meer dan 3.000 Patreon-donateurs.

READ  Ace Angler: Fishing Spirits zomerupdate is nu live, met populaire vissen uit 11 echte aquaria

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *