American Museum of Natural History is van plan in september te heropenen

American Museum of Natural History is van plan in september te heropenen

T-errific dinosaurusnieuws voor New Yorkers.

Het American Museum of Natural History heeft donderdag aangekondigd dat het van plan is op 9 september te heropenen met een capaciteit van 25 procent en met COVID-19-veiligheidsmaatregelen, in afwachting van toestemming van de staat New York en New York City.

Bezoekers moeten online kaartjes reserveren voor een tijdslot en er zijn gezichtsmaskers vereist voor iedereen van twee jaar en ouder.

Het museum is vijf dagen per week geopend in plaats van zeven dagen van woensdag tot en met zondag van 10.00 tot 17.30 uur.

Het museum had eerder een betaal-wat-je-wenst-systeem voor alle gasten, maar nu moeten bezoekers van buiten de staat New York, New Jersey en Connecticut een kaartje betalen, $ 23 voor volwassenen, $ 18 voor studenten en die 60 en onder de $ 13 voor kinderen onder de 3 tot 12 jaar.

Om te beschermen tegen de verspreiding van COVID-19, zal het museum voorlopig het Hayden Planetarium, bepaalde zalen met een groot aantal aanraakbare interacties en de openbare onderwijslaboratoria van het museum gesloten houden.

Het museum zal ook tijdelijk diensten beperken, zoals externe bezoeken aan museumcollecties, onsite professionele ontwikkelingssessies voor leraren en bezoeken door niet-medewerkers aan de bibliotheek. Ook de foodservice is gesloten.

Het museum sloot op 13 maart en ontsloeg tientallen personeelsleden en verliet er honderden meer, als reactie op het dramatische verlies aan inkomsten uit de coronaviruspandemie.

De musea van New York City zouden in juli worden geopend voordat gouverneur Andrew Cuomo fase vier van het economische heropeningsplan van de Empire State vertraagde.

READ  Broeder Agrasain Gehlot van Ashok Gehlot, morgen opgeroepen door het directoraat Handhaving

Het Metropolitan Museum of Art heeft ook voorlopige heropeningsplannen voor 29 augustus aangekondigd als de autoriteiten dit toestaan.

Written By
More from Max Mcgee
Inwoners van Dwarka verzamelen zich op straat om te protesteren tegen de aanleg van een snelweg met zes rijstroken
Bewoners voeren demonstratie tegen bouw van viaduct in Dwarka Toen de National...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *