Zanger Siddharth Slathia opent zich met afwijzingen en baant zich een weg naar de industrie, aankomend nummer en meer

Zanger Siddharth Slathia opent zich met afwijzingen en baant zich een weg naar de industrie, aankomend nummer en meer

Siddharth Slathia is een zanger, muziekcomponist, songwriter en oprichter, eigenaar van Synk Records. Hij werd beroemd door het zingen van de coverversie van het nummer Tum Hi Ho in 10 verschillende stijlen en 50 nummers in één tel.

Zijn laatste nummer ‘Bemaayne’ oogstte goede cijfers. Ondanks dat hij geen peetvader had in de muziekindustrie, bereikte hij zijn dromen om een ​​bekende zanger en schrijver te zijn.

In een exclusief gesprek met International Business Times, Siddharth Slathia sprak uitvoerig over zijn worstelingen, waarom hij nooit het ondertekende contract kreeg van een van de grootste muziekbedrijven, zijn nieuwe nummers en meer.

Fragmenten uit het interview:

Sidharth Slathia

Wat is er misgegaan tussen jou en de T-Series na ondertekening van het contract?

Mijn contract met de T-serie was voor 7 jaar, maar ik kreeg nooit werk. Er is mij altijd verteld dat ‘Bhushanji vandaag druk is, hij zal tekenen en dan sturen we het naar u’. Ik heb echter nooit een kopie van het ondertekende contract ontvangen. Na een paar maanden leerde ik dat ze Mix Tape-series aan het doen waren en ze besloten een liedje voor me te maken en daarna ging ik naar HongKong om op te treden tijdens de Dabangg-show. Toen ik terugkeerde naar India, begonnen ze me te negeren. Ik was erg depressief. Ze reageerden niet meer op mijn berichten en toen zag ik de trailer van hun mixtape en ik was er niet.

Ben je dol op remixen?

Er is niets mis met remixen, zolang er een evenwicht wordt behouden met de originelen. Als er 9 remixen worden uitgebracht en slechts 1 origineel, is er duidelijk een probleem. Het zou andersom moeten zijn. We hebben zoveel getalenteerde mensen in ons land, er is geen tekort aan origineel werk, waarom moeten we de remixen zo veel pushen?

Welke genres intrigeren je?

Romantisch, triest romantisch, peppy, ghazals, ik hou van alles, maar ik denk dat romantische en trieste liedjes mijn sterkste kant zijn. Ik luister graag naar veel oude liedjes, vooral de liedjes van Rafi Sahab. Er valt zoveel van hem te leren. Onder de nieuwe artiesten luister ik graag naar Arijit Singh’s ‘Laal Ishq’, ‘Phir Le Aya Dil’ en ‘Aayat’.

Sidharth-zanger

Een acteur die hij graag zijn stem wil geven?

Er zijn er veel, om er maar een paar te noemen, Shahid Kapoor, Hrithik Roshan, Ranbir Kapoor, Emraan Hashmi, SRK, Vicky Kaushal, Ayushmann Khurrana, Nawazuddin Siddiqui en nog veel meer.

Wat nu

De aankomende track heeft geen titel. Het is een mooie trieste romantische melodie die goed gebruik maakt van mijn stembereik. Ik heb het deuntje gemaakt en we zijn bezig met het schrijven van de teksten. Het zal waarschijnlijk in Punjabi zijn.

Sonu Nigam ondersteunt zijn lied via zijn vlog:

Mijn zus Tisha Nigam heeft me een link gestuurd die ik binnenkort zal uploaden. De problemen en onderwerpen die hij ter sprake brengt, zijn dezelfde die ik vorige maand heb besproken. Toen ik zijn gedachten hoorde en zijn video’s zag, was ik echt verdrietig. Siddharth is zo’n jong talent dat in de branche zit zonder de steun van iemand.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *