Google heeft stilletjes de promo-achtergronden voor Pixel 4 en 4a uitgebracht

Beginnend met de Pixel 3 heeft Google speciale wallpapers voor zijn telefoons voorbereid die te zien zijn in aanbiedingen en ander promotiemateriaal, waarmee de generatie van het apparaat op een grote manier wordt getoond. Maar ondanks dat ze alleen voor marketingdoeleinden worden gebruikt, zijn de wallpapers zeer gewild bij fans. Sommige artiesten zijn verder gegaan Maak bijna perfecte kopieën Bij gebrek aan hun officiële publicaties. Nu heeft Google een aantal van deze promotionele wallpapers beschikbaar gemaakt voor Pixel 4- en 4a-gebruikers.

De achtergronden, die ‘P4’ en ‘4a’ op hun respectievelijke telefoons weergeven, zijn stil geleverd en zijn enigszins verborgen in de Wallpapers-app. Als je 4 of 4a hebt, kun je het behang in de app vinden onder de collectie “Kunst”, die digitale kunst van verschillende kunstenaars bevat en al vele jaren bestaat. Foto’s zijn gemarkeerd met ‘Love, Pixel’. , een zin die meestal voorkomt in de groep ‘Blijven kijken’ op Pixel-apparaten ouder dan 4a 5G.

Geheimzinnig genoeg bezit de Pixel 4a 5G en 5 niet Bijgewerkt met hun promotionele achtergronden, die bestaan ​​uit ‘5G’ in hoofdletters in blokstijl en ‘4a’ of ‘5’ in kleinere tekst boven de G. De algemene ‘pixelafbeelding’ die wordt weergegeven in advertenties zoals “Pixel vs. Pixel”-serie Die zijn ook niet uitgebracht, maar deze is ook uitgebracht Opnieuw gemaakt door fan van de smartphonelijn.

Het is onduidelijk of Google deze wallpapers voor nieuwere Pixel-telefoons zal blijven uitbrengen. Als je geen Pixel 4 of 4a hebt, maar om de een of andere reden toch de wallpapers wilt gebruiken, kun je beide hieronder in volledige kwaliteit downloaden.

READ  Cyberpunk 2077 om eenvoudig functies te resetten om spelers terug te lokken naar Night City
Written By
More from Lesley Curry

Roku Cyber ​​Monday-deals: 70-inch Roku TV voor $ 448, Roku Streaming Stick Plus voor $ 29, Roku Ultra voor $ 69

Dit verhaal maakt deel uit van Kerstcadeaugids 2020, De cadeauselectie van CNET...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *