Amit Shah opgenomen in AIIMS voor zorg na COVID-19

Coronavirus: Minister van Binnenlandse Zaken Amit Shah testte vorige week negatief op coronavirus

New Delhi:

Minister van Binnenlandse Zaken Amit Shah, die vorige week negatief testte op COVID-19, is opgenomen in AIIMS in Delhi, zei het regeringsziekenhuis in een verklaring. De minister van Binnenlandse Zaken “klaagt al drie tot vier dagen over vermoeidheid en lichamelijke pijn”, zei het ziekenhuis.

“Amit Shah klaagt al drie tot vier dagen over vermoeidheid en pijn in het lichaam. Hij is negatief getest op COVID-19. Hij is opgenomen in AIIMS voor Covid-zorg. Hij voelt zich op zijn gemak en zet zijn werk voort vanuit het ziekenhuis”, aldus AIIMS. voorzitter van de afdeling media en protocol dr. Aarti Vij zei in de verklaring.

Shah, 55, werd vorige week ontslagen uit het privéziekenhuis Medanta in Gurgaon nadat hij negatief had getest op COVID-19. Hij had getweet dat hij op advies van zijn artsen nog een paar dagen in thuisisolatie zou zijn.

De minister van Binnenlandse Zaken had drie weken geleden deelgenomen aan een kabinetsvergadering, net voordat hij positief werd getest op het zeer besmettelijke COVID-19. De bijeenkomst werd bijgewoond door alle topministers, waaronder premier Narendra Modi, minister van Defensie Rajnath Singh en minister van Financiën Nirmala Sitharaman. Alle veiligheidsnormen, inclusief sociale distantie, werden gevolgd op de cruciale bijeenkomst, waar het nationale onderwijsbeleid of NEP werd goedgekeurd.

Er was uitgebreide contactopsporing uitgevoerd en iedereen die in contact kwam met de minister van Binnenlandse Zaken werd gevraagd zichzelf te isoleren.

Met 55.079 nieuwe gevallen is het COVID-19-aantal in India gestegen tot meer dan 27,02 meergevallen, terwijl het aantal doden als gevolg van de zeer besmettelijke ziekte 51.797 met 876 nieuwe dodelijke slachtoffers bereikte, blijkt uit overheidsgegevens vanmorgen.

READ  Gerucht: Nintendo beëindigt inzendingen voor nieuwe Wii U- en 3DS eShop-gamesألعاب
Written By
More from Aubrey Mason
Cassette Beasts ziet eruit als een Pokémon met een boeiende Lo-Fi-twist
schermafbeelding: rauwe woede elevator pitch voor cassettemonsters, een aankomend indiespel, dat niet...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *