Amed Rosario’s hitting ellende is nog steeds een grote zorg voor Mets

Amed Rosario's hitting ellende is nog steeds een grote zorg voor Mets

De startbaan van Amed Rosario werd vorige week veilig verklaard. Nu moeten de Mets hem transformeren van een automatische uitval naar een productieve slagman.

Misschien werd de eerste stap maandagavond gezet, toen Rosario 2-uit-5 sloeg met een RBI in de 11-4 overwinning van de Mets op de Marlins.

Toegegeven, Rosario’s grootste hit van de wedstrijd was een geschenk – Jon Berti draaide in de verkeerde richting op een drive naar rechts in de tweede inning die ging voor een RBI-double – maar Rosario gaf zichzelf een kans door de bal met autoriteit te slaan, iets hij had gemist.

De onderpresterende korte stop verhoogde zijn slash-lijn naar een nog steeds vreselijke .211 / .211 ./. 310, met Andres Gimenez achter hem op de dieptekaart.

In 71 slagbeurten dit seizoen heeft Rosario nog steeds geen vrije loop. Zijn hoeveelheid zwak contact was een punt van zorg.

“[Rosario] “moet meer gedisciplineerd zijn met de zone”, zei manager Luis Rojas voor de wedstrijd. “We hebben gezien hoeveel hij uitbreidt. Deze jongen heeft de mogelijkheid om de knuppel op de bal te zetten en wanneer je begint uit te breiden, ga je vroeg achterna zitten en de bal in het spel brengen. Als je dat doet, zal de bal niet erg hard worden geraakt en dat is wat er met hem gebeurt. “

Amed Rosario
Amed RosarioAP

Michael Conforto sprak zijn vertrouwen uit dat de Mets hun seizoen op dezelfde manier kunnen doen herleven als vorig jaar. De Mets gebruikten een stijging na de All-Star-break in 2019 om tot de laatste week van het seizoen in de play-offs te blijven.

READ  De gezamenlijke focus van Gotham Knights resulteerde in het herontwerp van Gotham City

“Ik denk dat we allemaal dingen kunnen trekken van vorig jaar toen we op ons best speelden”, zei Conforto, die maandag 1-uit-3 sloeg. “Dat deel van het jaar was toen alles een beetje wegsmolt. Er was de handelsdeadline. Veel mensen zeiden dat ons seizoen voorbij was en dat we weer konden genieten van onszelf en plezier hadden en ons niet zo druk maakten om wat er om het team heen ging. “


Jeff McNeil keerde terug naar de basisopstelling als de DH nadat hij een dag eerder van de bank kwam als pinch hitter. McNeil, die dit weekend twee wedstrijden miste nadat hij een botbreuk in zijn linkerknie opliep tijdens een botsing met de omheining op het linkerveld bij Citi Field, sloot 1-uit-4 af met een RBI.


Topkans Ronny Mauricio werd toegevoegd aan de 60-spelerspool van de Mets en catcher Rene Rivera werd op de 45-dagen-lijst met geblesseerden geplaatst. Rivera, die buitenspel staat met een hypergestrekte linkerelleboog, zal woensdag een operatie ondergaan om een ​​botspoor uit het gewricht te verwijderen. Mauricio, een korte stop, voegt zich bij werper Matt Allan en catcher Francisco Alvarez bij de toppers die de afgelopen dagen aan de 60-spelerspool zijn toegevoegd. Ze trainen allemaal op de alternatieve trainingslocatie van de Mets in Brooklyn.

Written By
More from Max Mcgee

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *