Amnesia The Bunker-releasedatumvenster en teaser-trailer

De Crypte geheugenverlies De aankondiging van de releasedatum kwam als een welkome verrassing voor indie-horrorfans. Terwijl Amnesia A Machine For Pigs uit 2013 de tijdsgeest van zijn voorgangers niet wist vast te leggen, was Amnesia Rebirth een welkome terugkeer naar de oorsprong van de serie in 2022. Het bevatte ook cognitieve ontwikkelingen die meer vragen dan antwoorden oproepen, waardoor de serie klaar was voor een vervolg.

Na de releasedatum van Amnesia The Bunker weten we niet veel over het komende vervolg. Amnesia: The Dark Descent is er ongetwijfeld een De beste horrorspellen van alle tijden, en wordt alom gecrediteerd voor het starten van de survivalhorror-revival, dus het is redelijk om te zeggen dat Amnesia The Bunker veel verwachtingen heeft. Hier is alles wat we weten voorafgaand aan de releasedatum.

Amnesia The Bunker-releasedatumvenster

Amnesia The Bunker staat momenteel gepland voor release in maart 2023. Het enige beeldmateriaal dat we tot nu toe van de game hebben, is een recente trailer die in december 2022 door Frictional is uitgebracht.

In Amnesia The Bunker kruip je in de huid van Henri Clément, een Franse soldaat uit de Eerste Wereldoorlog die vastzit in de gelijknamige bunker. Terwijl je op zoek bent naar een manier om te ontsnappen, moet je de verblijfplaats van je medesoldaten ontdekken, evenals het mysterie achter de schuilplaats zelf. Oh, hebben we al gezegd dat het nachtmerriewezen je achtervolgt? We weten nog niet echt hoe ze eruit zien, maar promotiekunst suggereert dat tanden en klauwen hun belangrijkste kenmerken zijn.

Terwijl de Amnesia-serie door de tijd heen lijkt te gaan, dateert de setting van The Bunker WW1 tientallen jaren vóór de gebeurtenissen van Rebirth. Het is mogelijk dat we enkele sluwe verwijzingen tegenkomen naar Tassie’s aangrijpende reis door de Algerijnse woestijn, terwijl we meer leren over de andere wereld die centraal staat in het verhaal van de serie.

READ  Oculus Quest 2-fix lost Air Link-arbitrage op Windows 11 op

Amnesia Het Bunker-spel

Amnesia The Bunker lijkt vast te houden aan de basisprincipes van de serie: donkere passages, een angstaanjagend wezen en heel veel puzzels. Aanhangwagen f Steam-pagina Verwacht een aantal grote gameplay-veranderingen die naar de serie komen.

In tegenstelling tot eerdere iteraties van Amnesia, waar ontsnappen je enige manier van overleven is, lijkt het erop dat je voor jezelf kunt zorgen in The Bunker. De trailer bevat prominent een oud enkelschots servicepistool in de kamer en screenshots die in de game zijn geplaatst Officiële website Inclusief actiefoto van Henry die de pin van een granaat trekt.

Amnesia The Bunker Releasedatum: Screenshot van een speler die op het punt staat een granaat los te draaien en in een sombere winkelruimte te gooien, verlicht met een griezelige rode gloed

De teaser-trailer onthulde ook dat de iconische lantaarn wordt vervangen door de WW1 Dynamo Torch. Het onderhouden van lantaarnolie was een enorme prioriteit in eerdere games, maar het uitschakelen van die monteur ten gunste van een lichtbron die veel lawaai moet maken om te werken, creëert een heel nieuw probleem als je wordt achtervolgd door een oude gruweldaad.

Hoewel Amnesia-games traditioneel erg lineair zijn, gaat The Bunker tegen de trend in met een halfopen wereld om te verkennen. Deze hervonden vrijheid betekent dat we een afwijking kunnen verwachten van de gebeurtenissen in het script, waardoor de verschrikkingen die in de schaduw op de loer liggen onvoorspelbaar worden. Niet-lineariteit maakt ook meerdere puzzeloplossingen mogelijk, dus het is minder waarschijnlijk dat je op een doodlopende weg terechtkomt terwijl je probeert verder te komen.

Uiteindelijk betekent het brengen van afwisseling in zowel angsten als verkenning dat Amnesia The Bunker zeker veel meer herspeelbaarheid zal bieden dan zijn voorgangers; Alleen omdat je het einde hebt gehaald, wil nog niet zeggen dat je alles in de mysterieuze kluis hebt meegemaakt.

READ  Walheim Uienzaadgids: waar u ze kunt vinden

Er is nog genoeg tijd voor de releasedatum van Amnesia The Bunker. Waarom ga je in de tussentijd niet eens kijken naar een aantal van de De beste computerspellen momenteel beschikbaar voor meer? We hebben ook een lijst van enkele van hen De beste indiegames Als u op zoek bent naar ambitieuze games met een beperkt budget.

Written By
More from Max Mcgee
Dragon Age 4 komt niet in EA Play, maar ook niet in EA
EA Play 2022 zal niet plaatsvinden, wat betekent dat alles van Dragon...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *