Among Us is de mobiele game die je nu zou moeten spelen – hier is waarom

Als iemand die smartphones beoordeelt, heb ik altijd veel mobiele games gedownload om apparaten uit te testen. In feite heb ik op mijn huidige handset ongeveer twee pagina’s aan dingen. Maar onlangs heb ik ontdekt dat er maar één is die ik wil spelen, en ik kan niet stoppen met spelen – en het is Among Us.

Ja, ik zou PUBG Mobile, Call of Duty Mobile of Fortnite kunnen spelen, of een van de andere games die ik herhaaldelijk op mijn telefoon speel, zoals Rome: Total War, XCOM: Enemy Within, Gwent, Polytopia of Crazy Taxi – I zou kunnen doorgaan – maar in plaats daarvan ben ik vastgelijmd aan Among Us.

READ  17 Home Games Markeer het schema van K-State voor 2020-21
Written By
More from Eda Greene
TOSS 2021 Resultaten voor SSC Inter Examen Resultaat Aankondiging Download telanganaopenschool.org Direct Link
Afbeeldingsbron: PTI Telangana TOSS SSC-aankondiging, interne resultaten 2021. Directe link TOSS SSC,...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *