Danny Green, de verloofde van Los Angeles Lakers, ontving doodsbedreigingen na een gemist schot in Game 5 van de NBA Finals

LAKE BUENA VISTA, Fla. – Bewaker van Los Angeles Lakers Danny Green zei dat hij en zijn verloofde doodsbedreigingen hebben ontvangen op sociale media in de nasleep van zijn gemiste 3 laat in Game 5 van de NBA Finals die LA hadden kunnen helpen het kampioenschap te winnen.

Nadat Blair Bashen, de voormalige Purdue-volleybalspeler aan wie Green deze zomer ten huwelijk had gevraagd, postte over de vitriool die ze kreeg, stak hij zijn bezorgdheid uit.

“Ik moest vragen: ‘Krijg je doodsbedreigingen?’ En ze zei: ‘Ja, jij ook’, en ik had zoiets van, ik weet het niet, want ik let niet echt op of geef er niet echt om ‘, zei Green na de shoot rond zondag voorafgaand aan wedstrijd 6.’ Ik ben ook niet van streek. , geschokt of ongerust. Ik ben gewoon niet een van dat soort mensen. Ik zou waarschijnlijk wat paranoïde of veiliger moeten zijn over dingen. “

Green, 33, die afgelopen laagseizoen een tweejarige deal van $ 30 miljoen met LA tekende, zei dat pesten op sociale media een onderdeel is van zijn Laker-ervaring die hij heeft leren blokkeren.

“Ik ben het hele jaar door geconditioneerd voor alles wat ik heb gekregen en gedurende het grootste deel van het bubbelseizoen op sociale media was het niets nieuws voor mij, dus het deed er niet echt toe”, zei hij. ‘Het maakte me niet uit. Het kon me niet schelen. Negeer het gewoon. De meningen van die mensen maken me niet uit. De enige mensen in die kleedkamer en op deze lijst zijn de meningen die relevant zijn en die voor mij belangrijk zijn. En als ze nog steeds vertrouwen in mij hebben en nog steeds worden aangemoedigd en nog steeds in mij geloven en in ons geloven, is dat het enige dat belangrijk voor me is: dat we dit voor elkaar kunnen krijgen.

READ  Voorspel de finale van de Miami Dolphins en waarom ze de play-offs niet spelen

“Al de rest is achtergrondgeluid, en het kan niemand iets schelen als het allemaal gezegd en gedaan is. Het enige waar ze om geven is wie er wint aan het einde van de dag, aan het einde van het seizoen, wie is het laatste team dat overeind staat. kan die klus klaren, al het andere irrelevante, negatieve ruis doet er niet toe. “

Met de Lakers op één achterstand, miste Green een open 3 vanaf de bovenkant van de toets van een LeBron James passen met 7,1 seconden resterend in Game 5. Markieff Morris duwde de rebound binnen en gooide de bal per ongeluk buiten de baan met 2,2 seconden te gaan, in een poging om te vinden Anthony Davis met een pas.

Green, die vanaf 3:42 in het vierde kwartaal op de bank zat tot hij inviel met nog 16,8 seconden over om deel uit te maken van het spel dat tot zijn misser leidde, zei dat hij beter had kunnen ingesloten.

“Basketbalgewijs zag het er goed uit. Ik had meer tijd dan ik me realiseerde, had meer tijd moeten nemen, waarschijnlijk een beetje gehaast, een beetje uit balans”, zei hij. “Maar we hebben goed gekeken, we hebben een tweede kans gekregen en als ik dat stuk weer terug kon krijgen, zou ik er alles voor over hebben om dat schot weer terug te krijgen. Geloof me.”

Kyle Kuzma zei dat de opname van Green geen extra aandacht kreeg tijdens de filmsessie van het team, omdat ze uit elkaar haalden wat er mis ging in Game 5.

READ  In een van de grootste wedstrijden van het seizoen komt Caden Grice van Clemson

‘We hebben er niet echt te veel over gepraat’, zei Kuzma. “Omdat eerlijk gezegd, in het grote geheel van dingen, als je een schot maakt, je natuurlijk wel wint, maar tegelijkertijd verslaan we onszelf tijdens het spel om op dat punt te komen, om tot die bepaalde situatie in het spel te komen. . Je denkt er niet echt te veel over na, want het was duidelijk het juiste spel, het was het juiste schot en we leven en sterven ermee. “

Spreken over ernstige gevolgen krijgt natuurlijk een andere betekenis na de bedreigingen die Green en Bashen sinds vrijdag ontvingen. De 11-jarige veteraan bleef echter opmerkelijk kalm, alles bij elkaar genomen.

“Ik ben gewoon niet een van die jongens die mijn leven op die manier gaan leiden, bezorgd over wat andere mensen zeggen, denken of doen. Ik ben meestal beschermd. Ik ben meestal veilig. Ik ben meestal oké, en zelfverzekerd en veilig in mijn eigen geest in mijn eigen huis, ‘zei hij.

“Het is een basketbalspel. Mensen zijn emotioneel, fans zijn emotioneel. Ik hoop dat ze het niet zo serieus nemen. Ik hoop dat ze zo gepassioneerd zijn over het stemmen of het verkrijgen van gerechtigheid voor deze mensen die gerechtigheid verdienen of een betere verandering in de land. Maar het is uiteindelijk een basketbalspel en ik weet dat ze gewoon hun emoties wegnemen en dat ze iemand de schuld nodig hebben en het kwam neer op dat laatste spel, en ik ben natuurlijk het gemakkelijke doelwit . “

ESPN’s Ohm Youngmisuk heeft bijgedragen aan dit rapport.

READ  HOE KIJKEN: Het Weekend College Football Championship
More from Madison Garrett
Hermann Brod die praktisch zijn eigen werk uitlegt, Zwolle heeft de primeur
Hoe wordt dat precies gedaan? Geïnteresseerden moeten allereerst de Fectar-app downloaden. Ze...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *