Among Us was in oktober ‘s werelds meest gedownloade mobiele game

Afbeelding via Innersloth

Voor de tweede maand op rij Onder ons werd de meest gedownloade mobiele game ter wereld, aldus schattingen van analysebedrijf Sensor Tower.

De game is in oktober ongeveer 74,8 miljoen keer gedownload. India was goed voor 15 procent van deze downloads, terwijl de VS 11,6 procent bijdroegen. De game stond bovenaan de downloadscharts op beide platforms, de Google Play Store en de App Store van Apple.

InnerSloth’s Onder ons lag ver voor op de tweede geplaatste Subway Surfers, die vorige maand 19,8 miljoen keer werd gedownload.

Andere games in de top vijf zijn onder meer Doe mee met Clash 3D, Garena Free Fire, en Genshin Impact. Genshin Impact slaagde erin om tijdens de eerste maand van release naar de vijfde plaats te klimmen in de downloads-hitlijsten. Een eerder rapport door Sensor Tower schatte dat ook Genshin Impact was in oktober de meest winstgevende mobiele game, met een omzet van ongeveer $ 239 miljoen. Het verplaatste populaire spellen zoals Eer der koningen en PUBG Mobile om de eerste plaats in te nemen.

Zelfs als Onder ons had een geweldige maand, de downloads van de game zijn sinds september gedaald, Sensortoren schat tonen. In september werd het spel 83,8 miljoen keer gedownload, waarvan 23,2 procent in de VS.

READ  Roblox FPS Unlocker - Hoe te downloaden en te installeren
Written By
More from Eda Greene

Lubbock Christian University Athletics – LCU-geschiedenis: een kijkje nemen op 30 november

Lubbock Christian University Athletics – LCU-geschiedenis: een kijkje nemen op 30 november...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *