PUBG Mobile getroffen door DDoS-aanval; Ontwikkelaar werkt aan het oplossen van het probleem

Het PUBG Mobile-team heeft via zijn sociale media-accounts gedeeld dat het te maken krijgt met verschillende golven van gedistribueerde denial-of-service (DDoS) -aanvallen. Dit zorgt ervoor dat sommige spelers de verbinding met het spel verbreken. Het team erkende het probleem en deelde mee dat het eraan werkt om het probleem zo snel mogelijk op te lossen. Bovendien stelt PUBG Mobile ook dat de nieuwe anti-cheat-patch binnenkort zal worden uitgerold. Tot nu toe hebben meer beveiligingsteamleden de taak gekregen om de hackers en valsspelers te stoppen.

PUBG Mobile deelde de ontwikkeling op zijn Twitter en Facebook accounts, evenals op Onenigheid.

“We worden momenteel geconfronteerd met verschillende golven van DDoS-aanvallen op onze systemen, waardoor spelers de verbinding verbreken. Ons team begon onmiddellijk actie te ondernemen en werkt nauw samen met lokale internetproviders om het probleem op te lossen. We streven ernaar om onze spelers zo snel mogelijk de normale spelervaring terug te brengen ”, aldus het bericht van het PUBG MOBILE Community Team op Discord.

Volgens de meest recente tweet van het PUBG Mobile-team werken ze nog steeds aan het oplossen van de DDoS-aanvallen op hun systemen en de nieuwe hackproblemen. Er is geen tijdlijn voor wanneer spelers een oplossing kunnen verwachten.

Verder deelde het PUBG Mobile-team ook op Facebook en Discord dat er binnenkort een nieuwe anti-cheat-patch zal worden uitgebracht. Totdat de patch uit is, werkt een groter beveiligingsteam aan het omgaan met hackers en valsspelers. “Net als onze spelers hebben we altijd een nultolerantiebeleid gevoerd tegen valsspelen en hacken”, voegt het team toe.

READ  De nieuwe echt draadloze oordopjes van Razer hebben ruisonderdrukking en lage latentie voor mobiele games

PUBG Mobile werd in september in India verboden en is verwijderd uit de Google Play Store en de Apple App Store. Het was een van de 118 apps die door de overheid werden verboden. PUBG Corp, de eenheid van het Zuid-Koreaanse bedrijf achter het spel, kondigde vervolgens aan dat het Tencent Games niet langer de rechten zou geven om het spel in India te publiceren. Een recent rapport stelt echter dat het onwaarschijnlijk is dat deze nieuwe eigendomsstructuur de zaken onmiddellijk verandert vanwege de gewelddadige aard van het spel.


Zal Xbox Series S, PS5 Digital Edition mislukken in India? We bespraken dit op Orbital, onze wekelijkse technologie-podcast, waarop u zich kunt abonneren via Apple Podcasts, Google Podcasts, of RSS, download de aflevering, of klik gewoon op de afspeelknop hieronder.

Written By
More from Eda Greene

China vraagt ​​om downloads van Didi-app op te schorten vanwege datalek

Een navigatiekaart op de Chinese taxi-gigant Didi-app op een mobiele telefoon verschijnt...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *