Among Us wint Best Mobile Game bij The Game Awards en onthult een gloednieuwe map | Lidwoord

Innersloth’s immens populaire multiplayer-game Among Us won gisteren met twee afzonderlijke prijzen tijdens de The Game Awards. Het liep weg met ‘Best Multiplayer Game’ en ‘Best Mobile Game’ vanwege de impact die het heeft gehad sinds het dit jaar werd herontdekt.

Dat is echter niet het enige nieuws over de game dat naar voren komt uit de jaarlijkse prijsuitreiking van Geoff Keighley. Er werd ook onthuld dat er begin 2021 een nieuwe kaart naar Among Us zou gaan en je kunt een glimp opvangen van wat deze te bieden heeft in de ingesloten tweet hieronder.

Het heet The Airship en voegt zich bij de bestaande drie maps van de game: The Skald, Plus en Mira HQ. Het zal een hele nieuwe reeks taken bevatten die bemanningsleden moeten voltooien, zoals naar de cockpit gaan om de besturing te stabiliseren en het afval uit de vergaderruimte halen.

Afgezien daarvan zullen er ook ladders en andere snelkoppelingen zijn om iets sneller naar bepaalde gebieden te gaan. Interessant is dat spelers ook niet allemaal meer in de vergaderruimte zullen starten en in plaats daarvan een keuze zullen krijgen uit plaatsen om te beginnen in plaats van dat iedereen elke keer over het schip waait. Ik ben geïntrigeerd om te zien hoe dit de tactiek van zowel bemanningsleden als bedriegers zal veranderen.

READ  Game onderweg met deze Razer Raiju Mobile-gamepad Black Friday-besparing

Among Us is nu beschikbaar op de App Winkel en Google Play. Het is een gratis te spelen game met in-app-aankopen.

Op zoek naar andere geweldige multiplayer-games om op je telefoon te spelen? Hier zijn 25 van de beste die beschikbaar zijn voor iPhone en iPad

Written By
More from Eda Greene

Octopath Traveler Prequel Mobile Game’s Trailer Previews Wealth Story – Nieuws

Game wordt op 28 oktober in Japan gelanceerd op iOS en Android...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *