Amouranth, Indiefoxxx is verbannen op Twitch

Twee populaire, zij het controversiële, streamers zijn vandaag verbannen op Twitch.

Zowel Amouranth als Indiefoxx zijn vandaag verbannen van het streamingplatform, volgens het StreamerBans Twitter-account, dat schorsingen bijhoudt waarbij uitzendpartners betrokken zijn. Zoals bij elk verbod op Twitch, gaf het platform geen reden of duur voor de opschorting.

En hoewel Amouranth het ook niet uitlegde, maakte ze van de gelegenheid gebruik om haar OnlyFans-account via Twitter te promoten. Indiefoxx Marked Amouranth Elders tweeten die zinspeelden op hun verbod en zeiden dat ze allebei “weekends” waren.

Op basis van de opmerking van Indiefoxx is het mogelijk dat het paar slechts 48 of 72 uur van Twitch wordt geschorst. Volgens StreamerBans is dit het vierde verbod voor Amouranth en het vijfde verbod voor Indiefoxx, wat de schorsing langer zou kunnen maken dan wanneer het de eerste keer was voor een van de operators.

Beide vrouwen stonden onlangs in het middelpunt van de stromende “hot tub”-meta, die gaat over vrouwen die in bubbelbaden of zwembaden in bikini’s gutsen. De streamers worden ook regelmatig uitgezonden op de ASMR-sectie van Twitch, waar ze vaak hun microfoons likken om te simuleren dat kijkers “klikken” terwijl ze ondergoed of leggings dragen.

In mei schakelde Twitch de mogelijkheid van Amoranth uit om advertentie-inkomsten op het platform te genereren. Ze beweerde dat Twitch haar niet had gewaarschuwd of haar van tevoren had gewaarschuwd. Een paar dagen later kwam Twitch terug op zijn beslissing en gaf toe dat het verschillende omroepen niet had geïnformeerd dat ze advertenties op hun kanalen hadden uitgeschakeld. Het platform zei dat de kanalen waren “gemeld door de meerderheid van” [its] Adverteerders basis.

Dit artikel zal worden bijgewerkt wanneer Amouranth of Indiefoxx de duur of de reden voor hun schorsing bekendmaken.

READ  Apple Security Fix betekent dat het tijd is om uw apparaten bij te werken
Written By
More from Lesley Curry
Goede webcam voor slechte verlichting
Foto​ Sam Rutherford Webcams zijn tegenwoordig een hot commodity, en als de...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *