Games die de tag tot nu toe heeft gemist in 2021

“Elite Dangerous” is een van de meest ambitieuze ruimtesimulatiegames tot nu toe, die plaatsvindt in een zichzelf opzetten 1:1 Galactische recreatieschaal. Het publiek verkende echter niet alleen het universum en ontdekte zeldzame materialen en buitenaardse wezens; Ze wilden ook de planeten te voet verkennen. De “EpischDe uitbreiding zou deze functie eerder aanbieden, maar werd uitgesteld tot mei 2021. Toen de Odyssey eindelijk werd gelanceerd, zagen Elite Dangerous-spelers hun hoop en dromen en de bandenhandel sloot de luchtsluis.

Recensies van winkels zoals Aanval van fanboy En de ScreenRant naar “Odyssey” beweren dat de uitbreiding de prestaties van het spel brak. De framerate is gehalveerd en één compensator Hij beweerde dat “Odyssey” de kijker van het spel volledig brak, waardoor de algehele prestaties tot een crawl werden vertraagd.

Aangezien “The Odyssey” over planetaire verkenning zou moeten gaan, zou je kunnen veronderstellen dat haar studio, Frontier Developments, er op zijn minst voor zou zorgen dat het verkennen van werelden te voet voordelig zou zijn. Verrassend nee. Volgens Attack of the Fanboy zijn de planeten op zijn best “halfbakken”. De meeste extraplaneten zijn lelijk en veel beloften, zoals ijzige planeten en kleurrijke atmosferen, ontbreken in actie. En als je denkt dat de banden een harde landing maken terwijl je normaal “Odyssey” speelt, vervagen ze in een zwart gat wanneer je op een planeet stapt.

Over het algemeen blijkt Elite Dangerous Odyssey slechter te presteren dan de meeste niet-geoptimaliseerde Early Access-games.

Written By
More from Max Mcgee
Tweeledige steun in VS groeit voor India tegen Chinese agressie in Ladakh
India kreeg een sterke tweeledige steun in het Amerikaanse Congres vanwege de...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *