Android 11 voor Motorola Edge

Motorola rolt vorig jaar een Android 11-update uit voor de Edge, het high-end toestel. Als gevolg hiervan is de smartphone eindelijk geüpdatet naar de nieuwste Android-versie.

Lees verder na de aankondiging.

Motorola Edge krijgt Android 11-update

Motorola Edge-gebruikers opgelet, want de smartphone is momenteel voorzien van Android 11. Dit is de Android-versie die vorig jaar beschikbaar kwam en binnenkort zal worden gevolgd door Android 12. Motorola Edge staat al geruime tijd op Android 11-update. Even wachten, want de nieuwste Android-telefoons zijn al geüpdatet naar deze versie.

Zoals gebruikelijk krijg je automatisch een melding wanneer de Android 11 update voor je klaar staat. Dan kunt u deze downloaden en installeren. Zorg ervoor dat je verbonden bent met wifi, want dit is een behoorlijk grote update. Anders kan uw mobiele datapakket snel opraken.

De Android 11-upgrade brengt veel innovaties en verbeteringen met zich mee. Zo is het mogelijk om chatbubbels te gebruiken, zodat de gesprekken als een soort icoon op het scherm blijven staan ​​en je ze altijd snel kunt openen om op een bericht te klikken. Daarnaast biedt Android 11 een optie om apps eenmalig toestemming te geven voor bijvoorbeeld je locatie.

Meer updates voor Edge 20

Android 11 is ook de eerste en enige grote Android-upgrade voor een Motorola-apparaat. Het apparaat zal een tijdje met beveiligingspatches komen, maar de telefoon mist belangrijke nieuwe functies. Dit heeft te maken met het updatebeleid van Motorola, dat – als je het vergelijkt met andere fabrikanten – achterloopt. Bedrijven als Samsung, Nokia, Google en OnePlus geven hun smartphones langere en meer Android-updates.

READ  Infosequre lanceert spannende VR-game om het cyberbewustzijn onder medewerkers te vergroten

Motorola kondigde onlangs de Edge 20-serie aan, die uit drie toestellen bestaat. Het is gerelateerd aan de Motorola Edge 20, Edge 20 Pro en Edge 20 Lite. Bijzonder opvallend is de Pro-versie, die bijvoorbeeld een periscoopzoomlens heeft om heel ver in te zoomen, waardoor je ook mooie foto’s krijgt. Telefoons ontvangen ook twee Android-versie-updates in plaats van één.

Daarnaast hebben de Edge 20 en Edge 20 Pro een OLED-display met een hoge verversingssnelheid van 144Hz. Hierdoor worden afbeeldingen en animaties zeer vloeiend weergegeven. De Edge 20 Lite heeft alleen een 90Hz OLED-scherm, maar heeft ook een 108MP camera en een grote 5.000 mAh batterij. meer weten? Bekijk ons ​​advertentieartikel voor de Motorola Edge 20-lijn.

Bekijk ook onze video over Motorola Edge:

Motorola Edge review: 3 redenen (en niet) om het te kopen

Laatste nieuws over Motorola:

More from Madison Garrett

Bengals ‘niet in paniek’ ondanks aanhoudende strijd in close games

De kleedkamer lijkt misschien niet zo ‘samen’, zoals Taylor het schildert met...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *