APK-downloadlink voor Android

PUBG Mobile Lite onderscheidt zich als een van de beste Battle Royale-games op het mobiele platform. De populariteit van de game is voornamelijk te danken aan de lagere hardwarevereisten, waardoor gebruikers met low-end hardware soepel kunnen spelen.

De vereenvoudigde titel kan alleen worden gedownload op Android-apparaten en gebruikers kunnen dit doen via Google Play Store of APK-bestand.

Updates worden regelmatig opgenomen in PUBG Mobile Lite om het spel leuker te maken. De laatste iteratie is 0.21.2, en hier is een gedetailleerde handleiding voor het downloaden met behulp van het APK-bestand.

Disclaimer: PUBG Mobile Lite is verboden in India, daarom moeten gebruikers uit het land de game niet downloaden.


Gids voor het downloaden van PUBG Mobile Lite 0.21.2 versie-update met APK-bestand

Het APK-bestand voor versie 0.21.0 is beschikbaar op de officiële PUBG Mobile Lite-website. Eenmaal gedownload, kunnen ze binnen de game updaten naar versie 0.21.2.

Hieronder staan ​​de stappen die gebruikers kunnen volgen om de nieuwste versies van PUBG Mobile Lite te downloaden en te installeren.

Stap 1: Om te beginnen, moeten spelers de officiële website van PUBG Mobile Lite bezoeken. Gebruik de onderstaande link om naar de pagina te gaan:

website: Klik hier.

Stap 2: Gebruikers moeten op “Download APK” klikken om het bestand voor versie 0.21.0 te downloaden.

Klik
Klik op “APK Download” op de officiële website (Afbeelding via PUBG Mobile Lite)

Het APK-bestand is ongeveer 674 MB, terwijl de in-game patch ongeveer 153 MB is. Om door te gaan, moeten gebruikers ervoor zorgen dat ze voldoende vrije ruimte op hun apparaat hebben.

Spelers moeten de in-game patch downloaden (afbeelding via PUBG Mobile Lite)
Spelers moeten de in-game patch downloaden (afbeelding via PUBG Mobile Lite)

Stap 3: Vervolgens moeten gebruikers schakelen tussen de optie “Installeren vanaf onbekende bron”. Daarna kunnen ze het bestand op hun apparaat installeren.

READ  WBJEE 2021-toegangskaart uitgebracht op Wbjeeb.nic.in - Hier is de directe link om te downloaden

De vierde stap: Zodra de installatie is voltooid, kan het spel worden geopend. Er verschijnt een prompt waarin gebruikers worden gevraagd de in-game patch van 153 MB te downloaden.

Na het inloggen kunnen spelers genieten van PUBG Mobile Lite 0.21.2-versie (Afbeelding via PUBG Mobile Lite)
Na het inloggen kunnen spelers genieten van PUBG Mobile Lite 0.21.2-versie (Afbeelding via PUBG Mobile Lite)

Vijfde stap: Gebruikers kunnen inloggen op het PUBG Mobile Lite-account en genieten van de 0.21.2-versie nadat deze is afgelopen.

Als er een fout optreedt die aangeeft dat er een probleem is met het parseren van het pakket dat verschijnt, kunnen gebruikers overwegen het APK-bestand opnieuw van de website te downloaden en de bovenstaande stappen te volgen.

Written By
More from Eda Greene

Apple Seeds Beta 8 van macOS Big Sur 11.3 voor ontwikkelaars

Apple achtte het geschikt om macOS Bug Sur 11.3 Beta 8 uit...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *