Android 12 downloaden en installeren op uw Google Pixel-telefoon

Deze tutorial gaat over het downloaden en installeren van Android 12 op je Google Pixel-telefoon. We zullen ons best doen om u deze handleiding te laten begrijpen. Ik hoop dat je deze blog leuk vindt Android 12 downloaden en installeren op uw Google Pixel-telefoon. Als je antwoord ja is, deel het dan alsjeblieft nadat je dit hebt gelezen.

Controleer hoe u Android 12 op Google Pixel Phone kunt downloaden en installeren

Na een grondige ontwikkelingsbeoordelingsfase te hebben doorlopen, is de stabiele versie van Android 12 hier! Google zegt dat het belangrijkste doel is om Android 12 “gemakkelijker, beter presterend en veiliger” te maken. U kunt meer te weten komen over de nieuwe versie van Android in ons artikel hier.

In tegenstelling tot eerdere bètaversies, zou dit een volledig stabiele versie moeten zijn. U kunt de update fysiek of via OTA downloaden en toepassen. Uiteindelijk is de voorgestelde strategie een upgrade op afstand. Het nadeel van deze strategie is dat Google het in fasen doet, dus het is niet de beste techniek als je het angstige type bent.

Op welke telefoons wordt Android 12 uitgevoerd?

  • Pixel 3, 3 XL
  • Pixel 3A, 3A XL
  • Pixel 4, 4 XL
  • Pixel 4A, 4A 5G
  • Pixel 5
  • Het is vooraf geïnstalleerd op de Pixel 6 en Pixel 6 Pro

Hoewel de bètaversie beschikbaar was op een reeks telefoons, waaronder de Asus Zenfone 8, OnePlus 9 en 9 Pro, Oppo Find X3 Pro (model CPH2173) en meer, komt Android 12 later dit jaar voor deze telefoons en meer.

Hoe Android 12 te installeren

Om de bètaversie te krijgen, zijn verschillende stappen nodig, maar het installeren van de nieuwste versie van Android 12 kost slechts een paar klikken.

  • Open het menu Instellingen op uw telefoon en ga vervolgens naar Systeem > Systeemupdate. Klik op “Check for Update” om te zien of u de nieuwe software kunt downloaden.
  • Als je een compatibele telefoon hebt, zou de download moeten beginnen nadat het installatieproces is gestart.
  • Als er niet meteen iets gebeurt, is de enige optie om te blijven wachten.
READ  Call of Duty: Mobile Seizoen 6 Update APK en OBB-downloadlinks

Laatste woorden: Android 12 downloaden en installeren op uw Google Pixel-telefoon

Ik hoop dat je dit artikel begrijpt Android 12 downloaden en installeren op uw Google Pixel-telefoonAls uw antwoord nee is, kunt u alles vragen via het gedeelte van het communicatieforum dat verband houdt met dit artikel. En als je antwoord ja is, deel dit artikel dan met je familie en vrienden.

Written By
More from Eda Greene
Maak je eigen Mass Effect Legendary Edition-omslag en download extra content
Legendarische versie van Mass Effect, BioWare’s remaster van de Mass Effect-trilogie, is...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *