Android Auto 11.3 is online gespot, hier leest u hoe u het vandaag nog kunt downloaden

Android Auto 11.3 is online gespot, hier leest u hoe u het vandaag nog kunt downloaden

Google legt nu de laatste hand aan de nieuwe Android Auto-versie, terwijl de eerste bèta momenteel naar testers wordt verzonden.

15 foto's

Foto: bogdan popa/autoevolution/google

Android Auto 11.3 is de volgende versie die groen licht krijgt voor productietoestellen, maar voorlopig wil Google de versie grondig testen voordat de uitrol begint. De bètaversie van Android Auto 11.3 is nu beschikbaar voor gebruikers die zijn ingeschreven voor het bètaprogramma, maar iedereen kan het uitproberen door de APK naar hun apparaat te downloaden.

Het proces is snel en eenvoudig en vereist een handmatige download van het APK-installatieprogramma. Zodra het bestand op het Android-apparaat is opgeslagen, moeten gebruikers het installatieprogramma starten door op Installer te klikken. De rest van het proces komt neer op gedetailleerde stappen op het scherm via een wizard, en wordt meestal binnen een paar seconden voltooid.

De meeste mensen die overwegen een bètaversie op hun apparaten te installeren, zijn vooral geïnteresseerd in de changelog. Google hanteert echter een no-nonsense benadering van gebruikers, aangezien het bedrijf geen bijgewerkte changelogs deelt, tenzij nieuwe updates aanzienlijke verbeteringen bevatten.

Als gevolg hiervan kunnen we veilig aannemen dat Android Auto 11.3 vooral gericht is op de verbeteringen onder de motorkap. Ik heb de bètaversie al op mijn smartphone geïnstalleerd, maar ik merkte geen grote verandering. De focus van Google op fijnmazige verbeteringen is niet verrassend, aangezien het snelle releasetempo het bedrijf niet in staat stelt voldoende tijd te besteden aan het finaliseren van nieuwe functies.

Dat betekent echter niet dat Google op korte termijn niet aan belangrijke wijzigingen in Android Auto werkt. Het bedrijf heeft al opmerkelijke updates beloofd, waaronder de introductie van kunstmatige intelligentie om de communicatie af te handelen.

READ  'Herover Japan' in een nieuwe mobiele game van Fate / Grand Order Dev Delightworks

Sommige gebruikers hebben al een vroege versie van de AI-integratie ontvangen, waarbij ze konden antwoorden om een ​​samenvatting te krijgen van lange berichten of drukke groepsgesprekken die door Google Assistant werden voorgelezen. Google Assistant kan ook gerelateerde antwoorden weergeven, waaronder het delen van de verwachte aankomsttijd via Google Maps wanneer je een contactpersoon vraagt ​​naar het tijdstip van aankomst op een bestemming.

Android Auto krijgt ook nieuwe mogelijkheden voor kernapps, waaronder Google Maps. De navigatie-app toont de parkeerlocatie op de kaart. Deze functie is al jaren beschikbaar op mobiele apparaten, maar is nu ook beschikbaar in Android Auto om het vinden van een bestemming eenvoudiger te maken. Als de parkeerlocatie anders is dan de navigatiebestemming, kunnen gebruikers deze op de kaart selecteren en Google Maps gebruiken om stapsgewijze wandelinstructies te krijgen.

Android Auto 11.3 gaat door met het uitrollen van de nieuwe Google Assistent-animaties uit eerdere updates, hoewel de wijziging nog niet voor alle gebruikers is uitgerold.

Als u geïnteresseerd bent in het installeren van deze bèta, houd er dan rekening mee dat Android Auto 11.3 zich momenteel in de pre-releasefase bevindt en niet wordt aanbevolen voor gebruik als dagelijks stuurprogramma vanwege de verhoogde kans op bugs.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *