Android-beveiligingsupdate van september 2022 wordt uitgerold

Android-beveiligingsupdate van september 2022 wordt uitgerold

De Android-update van september 2022 is klaar voor de Pixel-smartphones van Google. Voor gebruikers van de Pixel 6-serie komt het zoals het wordt genoemd, omdat er veel problemen zijn verholpen met de update.

Lees verder na de aankondiging.

De beveiligingsupdate van september 2022 is nu beschikbaar

google Het brengt een maandelijkse beveiligingsupdate uit en nu is het tijd voor de patch van september 2022. Zoals gewoonlijk komen de Pixel-telefoons van Google op de eerste plaats. De update biedt betere bescherming tegen kwaadwillenden, maar ook updates op het gebied van batterij, bluetooth en opladen.

De patch van september is te downloaden op:

Er zijn aanpassingen gedaan aan de vingerafdrukscanner, die nu op verschillende toestellen iets beter werkt. Bluetooth-connectiviteit komt ook aan bod, omdat het niet altijd goed werkt tussen Google Pixel-smartphones en andere apparaten. Daarnaast meldden sommige gebruikers ook dat notificaties op het vergrendelscherm bleven staan ​​en dit is nu ook opgelost.

Betere batterij voor Pixel 6 (Pro)-telefoons na Android 13-update

De patch van september brengt bijzonder coole verbeteringen aan Google Pixel 6 En de Pixel 6 Pro. Geleden Android 13Update, veel gebruikers leegden de batterij met weinig gebruik. Waar voorheen toestellen makkelijk een hele dag op batterij konden meegaan, was dit nu voor veel gebruikers nog maar een paar uur. Veel mensen wilden terug naar Android 12maar dit was Helaas is het onmogelijk.

READ  Schone installatie van Windows 10 op uw laptop of desktop

Daar is een oplossing voor in de september-patch, al zullen we natuurlijk moeten afwachten. Ook laden sommige apparaten ineens niet meer draadloos op. Google geeft aan dat dit probleem is verholpen.

Lees ook → Android 13 review: een saaie update is niet slecht

Geen Pixel-telefoon?

Als je geen Pixel-telefoon hebt, moet je geduld hebben. Niet alle smartphones krijgen tegelijkertijd een beveiligingsupdate, omdat elke fabrikant zijn eigen updatebeleid heeft. Benieuwd of en wanneer er een update voor jouw smartphone uitkomt? Check het uitgebreide overzicht van alle (beveiligings)updates. Deze verschijnt elke vrijdagmiddag rond 17.00 uur Android-planeet.

We vermelden ook de nieuwste software voor Tabletten En de slimme horloges. Heb je updates op je apparaat ontvangen? Vertel ons op sociale media: InstagramEn de Twitter of Facebook Of mail ons op [email protected]!

Meer nieuws over Android 13:

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *