Android TV passeert enkele van de beste functies van Google TV

Android TV haalt enkele van de beste tools voor het ontdekken van inhoud van het Google TV-platform, inclusief de meest nauwkeurige kijklijst en aanbevelingen.

Vanaf deze week kunnen Android TV-gebruikers titels toevoegen aan een volglijst die als een rij wordt ingevuld op het tabblad Ontdekken. Om films en series aan deze sectie toe te voegen, kunnen gebruikers Watch List selecteren op de titeldetailpagina of lang op een titel drukken op het tabblad Ontdekken en Toevoegen aan Watch List selecteren. Daarnaast kunnen gebruikers programma’s aan dit gedeelte toevoegen vanuit hun andere gadgets met behulp van Google Zoeken of met behulp van de mobiele Google TV-app.

Google TV biedt ook de mogelijkheid om door de gebruiker aanbevolen typen titels te optimaliseren met behulp van de pass-swipe-tool. Deze functie vindt nu zijn weg naar Android TV, zodat gebruikers kunnen beslissen of ze titels willen bekijken die enigszins lijken op de aanbevolen titel. Deze tool is ook te vinden op het tabblad Ontdekken of in Instellingen door Apparaatvoorkeuren, Startscherm en vervolgens Inhoudsvoorkeuren te selecteren.

Android TV-gebruikers kunnen nu omhoog vegen over de inhoud die ze min of meer willen bekijken.
Afbeelding: google

Ten slotte worden trailers automatisch afgespeeld op detailpagina’s als ze beschikbaar zijn. Als dat niet jouw ding is, kan de functie worden uitgeschakeld in Instellingen door naar Apparaatvoorkeuren te gaan en vervolgens naar Startscherm onder ‘Videovoorbeelden inschakelen’. wijzigingen volgen een Vorige update eerder dit jaar op het Android TV-front. Net als nieuwere functies, zorgde deze functie ervoor dat de Android TV-ervaring meer leek op die van Google TV.

Een woordvoerder zei dat gebruikers deze functies vanaf deze week op hun Android TV-interfaces zullen zien verschijnen.

READ  Chromecast met Google TV-aanbieding voor Canada voegt gratis Netflix toe
Written By
More from Lesley Curry

Praktisch met nieuw herontwerp van de Google Smart Display UI [Video]

De strijd om de controle over je smarthometechnologie is al jaren hevig,...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *