Windows 10-pc’s krijgen DirectStorage API geoptimaliseerd voor NVMe SSD

De aankondiging van Windows 11 door Microsoft was gekoppeld aan gamefuncties waarvan aanvankelijk werd gezegd dat ze exclusief waren voor het nieuwe besturingssysteem, maar in een ongewone verschuiving van 180 graden is dat niet langer het geval. DirectX-ontwikkelaars Vanaf dat moment De DirectStorage API komt eigenlijk later naar Windows 10 builds dan versie 1909, dus de functie “kan zoveel mogelijk spelers bereiken”.

De API werkt op dezelfde manier als de Velocity-architectuur die te zien is op Xbox Series X- en S-consoles, en stelt de SSD in staat rechtstreeks verbinding te maken met uw grafische kaart, waarbij de CPU wordt omzeild en de laadtijden in op DirectX 12 gebaseerde games worden verkort.

Aangezien Auto HDR al is ingebouwd in de interne versies van Windows 10, betekent dit dat het nieuwe besturingssysteem geen exclusieve gamefuncties meer heeft die we kennen. Je hebt echter nog andere dingen om naar uit te kijken, zoals een complete UI-revisie, een nieuwe Microsoft Store, native Android-apps en een centraal startmenu. Aangezien Microsoft echter pas in 2022 een gratis Windows 11-update naar uw bestaande gaming-pc pusht, is het geweldig dat Microsoft ervoor heeft gezorgd dat het oudere besturingssysteem nog steeds een gelijke ervaring biedt als het gaat om het spelen van de beste pc-games.

Als je besluit om Windows 10 op je huidige apparaat te blijven gebruiken, heb je nog steeds meer dan vier jaar ondersteuning van beveiligingslekken en bugs. Na dit punt moet u misschien eindelijk de overstap maken als u een volledig veilig besturingssysteem wilt.

{ “Scheme”: {“Pagina: {“Inhoud: {“Titel: “Windows 10 gaming-pc’s krijgen toch de NVMe SSD-geoptimaliseerde DirectStorage API”, “Type”: “news”, “category”: “gaming- Hardware” }, “user”: {“loginstatus: false}”, “game”: {“publisher”: “”, “genre”: null, “title”: ” Gaming Hardware”, “genres”: void}} }}

READ  Met deze Red Dead Redemption 2-mod kun je je eigen hond hebben

Written By
More from Max Mcgee

Een voetbalwedstrijd op de middelbare school tussen Pontiac en Prairie Central

Dat was wat verwacht werd – Prairie Central had de omvang en...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *