Anil Kumble vertelt over zijn iconische 100 in testcricket in de Oval in 2007

Anil Kumble

Anil Kumble leverde positieve resultaten op tijdens zijn eenjarige loopbaan als coachReuters

Voormalig aanvoerder en coach van India, Anil Kumble, heeft gezegd dat zijn enige Test honderd op verschillende manieren bijzonder was. Kumble, India’s hoogste wicketverdediger aller tijden in Tests, kreeg honderd in een Testwedstrijd tegen Engeland in de Oval in 2007.

Anil Kumble over zijn Test eeuw in Engeland

“De honderd waren zeker heel bijzonder. Omdat ik het probeerde … probeerde, probeerde, probeerde vanaf het eerste spel, en ik kreeg het goed in de 117e. Dus het was waarschijnlijk ook giswerk voor mij. Raad eens wat de bowler zou doen , en toen kreeg ik al het giswerk in de 117e testwedstrijd ‘, vertelde Kumble aan India-spinner R. Ashwin op zijn YouTube-chatprogramma’ DRS with Ash ‘.

‘Meer dan ik, als je naar het balkon kijkt, waren mijn teamgenoten buitengewoon gelukkig. Ik denk dat Laxman er net van is gevallen mijn honderd te vieren’, herinnerde de legendarische off-spinner zich.

“Ik wist dat ik de laatste man daar had. Sreesanth was de laatste man daar. Ik had bijna 30 runs met hem gescoord. En ik wist dat ze de derde of de vierde nieuwe bal hadden genomen, ik weet het niet meer. Dus Ik wist dat ik de punten moest pakken en Sreesanth niet moest laten staken ‘, zei hij.

Anil Kumble, Virat Kohli, India, coach, Ravi Shastri

Nadat Anil Kumble is afgetreden, heeft de BCCI een moeilijke beslissing te nemenJewel Samad / AFP / Getty Images

“Dus ik probeerde ervoor te zorgen dat ik achter KP aan ging en waarschijnlijk stapte ik te vroeg uit. En KP gooide het gewoon heel breed. En ik had een schommel. Ik wist dat ik de binnenkant had gepakt en voordat zelfs Steve Bucknor dacht dat dat was doei, ik stak mijn hand op en zei dat ik mijn honderd had gescoord, ‘voegde Kumble eraan toe.

READ  Apple haalt duizenden games uit zijn Chinese App Store - One More Thing
Written By
More from Aubrey Mason
It Takes Two heeft meer dan een miljoen exemplaren verkocht
Er zijn er twee nodig Het is een coöperatieve romantische komedie waarin...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *