New York schort bijna 100 drankvergunningen op wegens schendingen van COVID-19

New York schort bijna 100 drankvergunningen op wegens schendingen van COVID-19

ALBANY – Volgens de nieuwe staatsgegevens die dinsdag zijn vrijgegeven, zijn de drankvergunningen van bijna 100 bars en restaurants opgeschort wegens schending van de sociale afstand en andere coronavirusgerelateerde beperkingen.

Inspecteurs van de nationale drankautoriteit trokken maandagavond 11 extra vergunningen van overtredende bedrijven voor een totaal van 94 over de hele staat, na meer dan 900 nalevingscontroles te hebben uitgevoerd en nog 27 overtredingen te hebben gepleegd.

De telling omvat acht vestigingen in de vijf stadsdelen, waaronder drie in The Bronx, twee in Brooklyn en Manhattan en één in Queens.

Bedrijven die door de SLA schuldig zijn bevonden, krijgen een boete van maximaal $ 10.000.

Inspecteurs hebben hun bezoeken verhoogd, vooral in de Big Apple en op Long Island, aangezien alle regio’s nu de laatste fasen van de heropeningsplannen van COVID-19 zijn ingegaan.

New York City is echter nog steeds beperkt tot dineren in de buitenlucht, zonder aan te geven wanneer de beperkingen zullen worden opgeheven, ondanks alle andere regio’s, waaronder Long Island en de staat, waardoor klanten binnen kunnen eten.

Een nieuwe enquête die maandag door de NYC Hospitality Alliance werd vrijgegeven, onthulde dat 83 procent van de eetgelegenheden en kroegen in de vijf stadsdelen hun volledige juli-huur niet kunnen betalen, waarbij 37 procent zegt helemaal niet te kunnen betalen.

In totaal zijn er sinds de start van de pandemie 612 aanklachten ingediend en verwerkt, volgens de SLA.

READ  De nieuwste Windows-beveiligingsupdate voorkomt dat gebruikers toegang krijgen tot hun computers

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *