Anti-mask vrouw eist halve ’tips’ van Starbucks barista die tegen haar opkwam

Starbucks barista stands up to anti-masker customer, gets $100K in tips; now she wants half

StarbucksReuters

Het gedrag van sommige mensen tijdens de COVID-19-pandemie is niet minder schokkend. Anti-mask protesten zijn een ding en mensen hebben gezichtsmaskers in het openbaar gedumpt om een ​​punt te maken dat niet wordt ondersteund door wetenschappelijk bewijs. Maar daar houdt het niet op. Antimaskers, zoals ze worden genoemd, zijn vaak verwikkeld in vetes met mensen in supermarkten, restaurants en cafés, en sommige incidenten werden op tape vastgelegd en zijn viraal gegaan door mensen en gezondheidsdeskundigen.

Een dergelijk incident vond plaats in een Starbucks in San Diego, toen een barista weigerde een klant te dienen omdat hij geen gezichtsmasker droeg. Amber Lynn Gilles was zo woedend omdat ze niet werd bediend in de coffeeshop, ze nam een ​​foto van de barista, Lenin Gutierrez, en plaatste online in een poging hem te schamen. Maar de dingen verliepen niet precies zoals gepland, maar kwamen uiteindelijk ten goede aan Gutierrez.

$ 100.000 aan fooien

Lenin Gutierrez - Starbucks-barista

Lenin Gutierrez – Starbucks-barista werd heldGoFundMe

Nadat Gutierrez’s foto en het hele incident aan het licht waren gekomen, begonnen mensen hem te steunen omdat hij tegen de vrouw opkwam. Een van de supporters startte een GoFundMe-account om ’tips’ te geven voor de barista. Binnen enkele dagen bereikte het account $ 105.000.

Het maakte Gilles zeker niet gelukkig, die zei: “Het was discriminatie en iedereen vindt het goed en maakt dat gedrag mogelijk en beloont het”, aldus KGTV.

Gilles noemde verschillende redenen waarom ze geen masker droeg, zoals een bekkenonderzoek van 2015 voor cysten in de eierstokken, astma, maskeracne en tenslotte dat gezichtsmaskers nutteloos zijn. Geen van de redenen verklaart volgens gezondheidsdeskundigen een gezichtsmasker te dumpen.

Anti-masker vereist de helft van de “tips”

Het is duidelijk dat de dingen niet zijn gegaan toen mensen Gutierrez steun begonnen te tonen toen zij degene was die het incident aan het licht bracht. Maar op de een of andere manier ongelijk hebben (wetenschappelijk en juridisch) lijkt haar het gevoel te hebben gegeven dat ze de helft van het geld verschuldigd is dat Gutierrez als fooi kreeg.

READ  Steeds populairder: via een stream spelen in een live casino
Written By
More from Aubrey Mason
De chef van Barcelona spreekt zijn vertrouwen uit in het herondertekeningscontract van Messi met het team
Lionel Messi.Twitter Barcelona-president Josep Maria Bartomeu zei zondag dat de talisman-aanvaller Lionel...
Read More
Leave a comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *