AIFF in gesprek met de deelstaatregeringen, zegt secretaris-generaal Kushal Das

AIFF in gesprek met de deelstaatregeringen, zegt secretaris-generaal Kushal Das

De AIFF-secretaris-generaal van Kushal Das heeft momenteel de All India Football Federation (AIFF) in gesprek met verschillende deelstaatregeringen over de mogelijkheid om nationale teamkampen te organiseren voor verschillende leeftijdsgroepen.

“Het eerste belangrijke kamp is voor U-16-jongens die ongeveer drie maanden verwijderd zijn van het AFC U-16-kampioenschap”, verklaarde AIFF TV. ‘We zijn ons er ook van bewust dat de U-17-meisjes ook zo snel mogelijk het kamp moeten starten’, zei hij.

IANS-foto’s

AIFF gaat binnenkort kampen houden

“We zijn in gesprek geweest met verschillende deelstaatregeringen en met SAI (Sports Authority of India). Elke deelstaatregering heeft zijn eigen reeks protocollen die moeten worden gevolgd in de strijd tegen de pandemie van COVID-19. Hopelijk starten we beide kampen zeer Dat is ons streven ‘, zei Das.

“Sommige staten volgen een zeer rigide protocol, dus misschien moeten we in dat geval naar een andere staat overschakelen. We zijn daar mee bezig. Abhishek (Yadav) en ik hebben hier constant aan gewerkt”, aldus de AIFF Secretaris-generaal.

‘Het is buitengewoon frustrerend, maar het is niet alleen voor mij als algemeen secretaris van AIFF, maar voor iedereen. Het is heel verontrustend dat alle planningsprocessen zijn onderbroken vanwege het virus.

‘De wereld is grotendeels tot stilstand gekomen. Maar hier kunnen we niets aan doen. We moeten dit overleven. Mensen zijn erg veerkrachtig. Het heeft veel activiteiten beïnvloed en verstoord, niet alleen in de sport, maar overal.

“Wat het senior herenteam betreft, ons plan is om het kamp soms begin september te starten. We willen het kamp in Bhubaneswar omdat de wedstrijd tegen Qatar daar op het programma staat. We hebben contact met de deelstaatregering van Odisha en SAI. We verwachten een reactie van hen te krijgen. Het is een zeer lastige situatie, maar we moeten met de beste oplossing komen, gegeven de omstandigheden “, voegde hij eraan toe.

Amerikaans voetbal

IANS-foto’s

Onder normale omstandigheden zouden de juniorenteams op een aantal exposure-tours zijn gestuurd om ze klaar te maken voor grote toernooien zoals het AFC U-16 Championship of de FIFA U-17 Women’s World Cup. Hoewel de inspanningen nog steeds doorgaan, zijn blootstellingsrondleidingen mogelijk geen haalbare oplossing, rekening houdend met de veiligheid van de spelers en het personeel.

READ  De NBA onderzoekt naar verluidt Hawks G Dejounte Murray nadat hij de scheidsrechter raakte aan het einde van het verlies van Game 4 tegen de Celtics

“Ja, het is een reden tot bezorgdheid. Vóór de COVID-19-uitbraak hadden we veel exposure-trips gepland die nu helaas op de plank liggen. Ik hoop dat we een aantal tours kunnen organiseren, speciaal voor het U-16-team, op minstens één tour voordat hij naar Bahrein ging, ‘hield Das vol.

“Maar op dit moment is het erg moeilijk te voorspellen. Het is zeker iets om je zorgen over te maken. Zelfs de andere teams zitten ook op dezelfde boot. Ik denk dat het voor hen dezelfde situatie is. Maar ik geloof Oezbekistan, Australië en Korea Republic heeft de training al hervat, dus dat moeten we ook doen. “

Overigens zijn India U-16 in dezelfde groep geslagen met de Republiek Korea, Australië en Oezbekistan in de U-16 AFC-finales.

De algemeen secretaris vertelde dat de U-17-vrouwenbekercoach van India, Thomas Dennerby, zeer tevreden was met wat er was gepland in de aanloop naar de voorbereiding op het WK.

“De voorbereiding voor WWC U17 verliep heel goed. Onze coach Thomas Dennerby was zeer tevreden. Hij was van mening dat het gaan voor de exposure trips zeker meer ervaring zou toevoegen aan het team. Helaas moeten we leven met de omstandigheden. We zullen zien wat we kunnen doen. Het lijdt geen twijfel dat als we een aantal exposure tours hadden kunnen doen, het zeker zou hebben geholpen, “grapte hij.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *