Anucheth, IPS, behandelde de migrantencrisis, hielp behoeftig tijdens COVID-19 strijd; wint veel harten

Anucheth, IPS, behandelde de migrantencrisis, hielp behoeftig tijdens COVID-19 strijd; wint veel harten

Anucheth, IPSIBTimes India

De pandemie van COVID-19 was een uitdagende tijd voor iedereen over de hele wereld. Zelfs ’s werelds machtigste landen zoals de Verenigde Staten werden zwaar getroffen door de uitbraak van het coronavirus, die miljoenen besmette en duizenden doden veroorzaakte. Ook India bevindt zich aan de ontvangende kant van de toorn van deze besmetting. Maar deze testtijden brachten ook het beste bij sommige mensen, die hun best deden om zoveel mogelijk mensen verlichting te bieden. Een van die namen is M N Anucheth, de adjunct-commissaris van politie, Whitefield Division, Bengaluru.

Zonder de inspanningen van deze dappere officier zouden veel mensen in zijn gebied hebben geleden. Maar Anucheth (IPS) heeft een extra stap gezet, zodat mensen niet hoeven te lijden onder de pandemie van het coronavirus.

Anucheth (IPS) ter bestrijding van de migrantencrisis

Migrerende werknemers

Migrerende werknemers

Anucheth, IPS, heeft een voortrekkersrol gespeeld bij verschillende inspanningen ter verbetering van het publiek, waaronder ervoor zorgen dat de migranten naar huis worden gestuurd, de rantsoenverdeling en meer. Zijn inspanningen worden niet alleen geprezen door de politie, maar ook door het publiek, dat hem heeft overladen met liefde en een aantal mooie gebaren zoals handgemaakte wenskaarten van kinderen.

‘De heer Anucheth had het grootste aantal migranten in zijn divisie, die hij op de meest professionele en humane manier behandelde’, zei Isha Pant, DCP, Command Center, Bengaluru, ter ere van de onderscheiden officier.

MN Anucheth, een Superintendent of Police (SP) -rank IPS-officier, die momenteel is gedetacheerd als DCP, Whitefield, ontving van het Union Home Ministry ‘Medals for Excellence in Investigation’ aan officieren van het Karnataka Special Investigation Team (SIT) voor hun onderzoek naar de moord op journalist Gauri Lankesh. De productieve IPS-officier stond vooraan bij alle belangrijke kwesties. Het oplossen van misdaden en het achter de tralies zetten van overtreders is niet de enige taak waaraan Anucheth, IPS, zich echt heeft gewijd. Hij gelooft in alles doen wat op zijn pad komt.

READ  Willekeurig: Sakurai kan niet in sommige memes verschijnen

MLA van Mahadevapura kiesdistrict en algemeen secretaris van BJP Karnataka, Aravind Limbavali, is benaderd voor commentaar. Het artikel wordt naar behoren bijgewerkt met zijn reactie.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *