De enige bekende gezamenlijk ondertekende foto van Vladimir Poetin en Donald Trump kost $ 32.500

De enige bekende gezamenlijk ondertekende foto van Vladimir Poetin en Donald Trump kost $ 32.500

Het bewijs dat zelfs een internationale crisis voor sommige opportunisten winst kan opleveren – een zeldzaam beeld van president Donald Trump en de Russische premier Vladimir Poetin die elkaar de hand schudden tijdens de top in Helsinki in 2018, en ondertekend door beide wereldleiders, is te koop voor een prijs van $ 32.500.

Het paar kijkt goed naar de top, waarna Trump naar verluidt partij koos voor Rusland over de FBI, in tegenspraak met de Amerikaanse inlichtingendiensten door te zeggen dat Rusland geen reden had om zich te mengen in de presidentsverkiezingen van 2016. Trump zei destijds: “President Poetin zegt dat het geen Rusland is. Ik zie geen enkele reden waarom het zou zijn. “

Welnu, bewijsmateriaal verzameld door speciale raadsman Robert Mueller vertelde een ander verhaal. De foto is kort na de top door Poetin ondertekend voor een medewerker van de Russische regering. Vervolgens stuurde de Rus het via een tussenpersoon naar een Amerikaanse Republikeinse insider die Trump vorig jaar vroeg om het te ondertekenen tijdens een evenement. Het is de enige bekende gezamenlijk gesigneerde foto van de twee leiders en is te koop bij MomentsInTime.com.

Het beeld is bijzonder relevant gezien het huidige fiasco van de inlichtingendienst over de Taliban, dat de Democraten ertoe heeft aangezet Trump te beuken. ‘Ik denk dat de president niet sterk genoeg is tegen Vladimir Poetin,’ Senaat minderheidsleider Chuck Schumer zei. En CNN heeft beschreef oproepen tussen Poetin en Trump als “twee jongens in een stoombad.”

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *