Apex Legends ‘Anniversary Collection Event is met een week verlengd

Respawn heeft de jubileumbijeenkomst van Apex Legends met nog een week verlengd. Dus in plaats van dat het evenement eindigt op 23 februari, loopt het tijdelijke evenement tot 2 maart om 10.00 uur PDT / 13.00 uur ET.

Het resultaat is dat je nu zeven extra dagen hebt om tijdelijke beloningen voor evenementen te ontgrendelen. Onthoud dat als de jubileumbijeenkomst eindigt, deze beloningen voor altijd kunnen verdwijnen. Respawn heeft een aantal wapenvarianten en personages uit eerdere tijdelijke evenementen in latere evenementen meegenomen, maar niet alle.

Als je alle 24 zeldzame en legendarische beloningen in het jubileumverzamelingsevenement ontgrendelt, krijg je automatisch 150 erfenissen. Dat is genoeg om elk personage te ontgrendelen dat je wilt – Legaten zijn de moeilijkst te krijgen cosmetica in Apex Legends. De enige andere manier om 150 Heirloom Shards te ontgrendelen, is door 500 Apex-pakketten te ontgrendelen, waarvoor je een van beide moet uitgeven Veel Van geld of tijd.

Het Anniversary Collection-evenement heeft ook een uniek beloningsspoor dat je extra Apex-pakketten, drie unieke Wraith Drones, wapenmagie en meer geeft. Om deze cosmetica te ontgrendelen, moet je tijdens het evenement dagelijkse uitdagingen voltooien, zoals schade toebrengen of ze in de top tien plaatsen.

Apex Legends is beschikbaar voor Xbox One, PS4, pc en Xbox Series X | S en PS5. De game wordt op 9 maart gelanceerd op Switch.

الان العب: العام الثاني من Apex Legends: الارتفاعات والانخفاضات وأكبر التغييرات

قد تحصل GameSpot على عمولة من عروض البيع بالتجزئة.

Written By
More from Aubrey Mason

Dit zou de eerste echte foto van de Pixel 5 kunnen zijn

Nieuwe gelekte afbeeldingen hebben mogelijk de eerste blik op de Google Pixel...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *