Netflix downloadt de inhoud automatisch naar Android

Met Netflix Downloads For You kan de live streaming-service automatisch aanbevelingen downloaden naar uw Android-smartphone. Maar wachten gebruikers hierop?

Een tijdje geleden geïntroduceerd Netflix Geweldige slimme downloads, maar nu gaat het nog een stap verder. Met zogenaamde Downloads For You zorgt de streamingdienst ervoor dat je automatisch genoeg content op je smartphone hebt staan. Netflix gebruikt uw voorkeuren en wil de inhoud automatisch downloaden naar uw Android-apparaat.

Netflix begint automatisch met downloaden

Downloads voor jou Het is bedoeld om aanbevelingen rechtstreeks voor u te downloaden. In plaats van automatisch volgende afleveringen (Smart Downloads) te downloaden, downloadt Netflix feitelijk inhoud die u misschien leuk vindt. Als u denkt dat u eindelijk kunt accepteren dat uw startpagina al vol staat met niet-gerelateerde “aanbevelingen”, downloadt Netflix dezelfde aanbevelingen automatisch.

U kunt er natuurlijk voor kiezen om de functie niet te activeren. Als je nog genoeg opslagruimte bij je hebt Android-smartphone, Dan kan het natuurlijk geen kwaad. U kunt de functie een beetje verfijnen door aan te geven hoeveel opslagruimte uw downloads nog voor u hebben. Netflix downloadt uiteraard alleen als je wifi gebruikt. Hier vindt u de functie:

  • open de Netflix-app Op je Android-smartphone
  • ga naar haar Downloads Tabblad (rechtsonder)
  • Converteert Downloads voor jou Aan of uit)
  • Kies de hoeveelheid inhoud die naar uw apparaat is gedownload (1 GB, 3 GB of 5 GB) en schakel de functie in

Het is duidelijk dat Netflix de laatste tijd veel moeite heeft gedaan om willekeurige inhoud te introduceren. Naast slimme downloads en downloads voor jou, is er ook een functie voor afspelen in willekeurige volgorde (die overigens behoorlijk slecht werkt).

READ  Voltooi de applicatie terwijl u onderweg bent

De nieuwste willekeurige functie wordt nu uitgerold naar Android en zal binnenkort operationeel zijn iOS Om te experimenteren.

More from Madison Garrett

De Houston Rockets winnen hun eerste wedstrijd sinds de uitwisseling van James Harden

De short-handed Houston Rockets waren donderdagavond goed genoeg om hun eerste wedstrijd...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *