Apex Legends gedetailleerde framesnelheid en resolutie-omschakeling

© EA

Apex Legends Het is vandaag officieel gelanceerd op Switch en zoals je hebt gehoord Je zal cross-play bevorderen – Zodat je spelers op andere systemen kunt zien.

Dus hoe zouden Nintendo-spelers eruit zien in de strijd? Tijdens een gesprek met Famitsu zei de manager van Panic Button, Andy Boggs, dat het spel zal doorgaan 720p Gedokt, 576 blz In draagbare modus is de framesnelheid 30 frames per seconde In beide modi.

Ondanks veel moeite die in de Switch-versie van de game is gestoken, zullen concurrenten op andere platforms in de strijd waarschijnlijk tweemaal de framesnelheid hebben, zo niet meer. Hoewel er mogelijk enkele prestatiebeperkingen zijn, vertelde Andy Nintendo Life dat er geen opofferingen of compromissen waren op het gebied van functies of inhoud:

“Niet echt over de functies of de inhoud, alles wat in de andere versies van de game staat, zou op de Switch moeten staan. Ik denk dat de grote uitdaging voor ons altijd is om te begrijpen welke delen van de game we kunnen aanpassen en maken. veranderingen voor verbetering en de onderdelen die zo noodzakelijk zijn dat we het met rust moeten laten. Ik denk dat de veranderingen die we moeten aanbrengen uiteindelijk geen invloed zullen hebben op de ervaring van de spelers ermee. Het is nog steeds een geweldige ervaring en het voelt zoals het spelen van Apex! “

Bekijk zeker ons volledige interview met Respawn en Panic Button Hier

Written By
More from Aubrey Mason

‘Hyprocite’ Alex Rodriguez vernietigd door voormalige Mets-werper

Als je een beanball kon tweeten, was dit het. Voormalig Mets-reliever Jerry...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *