De PachiMarchi Challenge van Overwatch belooft behoorlijk intimiderend te worden

Pachimari is een van de schattige delen van het Overwatch-universum – een klein personage dat een tussenstop lijkt te zijn halverwege een ui en een octopus. Ze waren in het verleden de focus van veel Overwatch- en fandom-productcreaties en nu krijgen ze hun eigen in-game-evenement. De PachiMarchi Overwatch Challenge begint deze week.

Wat is de PachiMarchi-uitdaging? Ik weet het niet! En het lijkt niemand buiten een sneeuwstorm. Het evenement begint op 9 maart en loopt tot 22 maart, en het enige dat de korte trailer bevat, is een grote groep Pachimaris die in het spel rondzwerven. Vingers kruisten dat dit in feite Overwatch: Trouble with Tribbles Edition zou zijn.

We zullen zeker weten wat het evenement heeft als het morgen wordt gelanceerd, maar we weten al dat er geen Twitch Drops zullen zijn. In plaats daarvan krijg je een selectie van sprays om in te loggen, volgens communitymanager Josh Nash, om op admin te posten. Blizzard-forums​ “We willen erop wijzen dat dit evenement, in tegenstelling tot de pre-Challenge mini-evenementen, geen Twitch Drops zal bevatten. Je kunt echter nog steeds 6 sprays ontgrendelen die de community heeft gemaakt door Overwatch te lanceren voordat het evenement eindigt.”

Deze sprays komen natuurlijk waarschijnlijk bovenop de gebruikelijke in-game beloningen voor daadwerkelijke deelname aan de actie.

Zoals je misschien al hebt opgemerkt, is dit geen nieuws over Overwatch 2. De releasedatum van Overwatch 2 is nog ver weg, en hoewel de focus van de studio op het vervolg ligt, lijkt het erop dat er nog wat leven in het origineel zit.

READ  Je hebt 2,4 miljoen wormen gedood in de open bèta van Worms Rumble, jullie monsters

Written By
More from Max Mcgee

Dit is wat er in oktober naar Game Pass PC komt

16 oktober 2020 Een ronde van LucasArts-klassiekers voegt zich bij de Game...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *