Apex Legends-lek onthult een nieuwe gamemodus in Call of Duty-stijl met een twist

Een nieuw lek van Apex Legends heeft onthuld dat Respawn nog een nieuwe spelmodus in de maak heeft met de codenaam “Capture”, en het lijkt erop dat het best leuk kan zijn.

Hoewel de belangrijkste focus van Apex Legends de Battle Royale-modus is, heeft Respawn Entertainment in de loop van de tijd ook een aantal grappige episodische modi toegevoegd.

We hebben een modus voor derde personen, de mogelijkheid om als ondoden te spelen rond Halloween-evenementen, evenals jachtmissies, en nu een 3v3 Arenas-modus.

Ze hebben allemaal bewezen enorm populair te zijn bij spelers en fans die dringend meer nodig hebben. Welnu, het lijkt erop dat we er in de nabije toekomst misschien een krijgen die een beetje een Call of Duty-gevoel geeft aan de Outlands.

Entertainment repost

Arenas is samen met de update van seizoen 9 uitgebracht en is behoorlijk populair geworden.

De informatie komt van een vertrouwde leaker schouderophalend, die opmerkte dat Respawn na de 9.1-update wat code heeft toegevoegd voor een spelmodus die momenteel “Capture” heet en een instelling heeft voor Olympus.

De leaker legt de modus uit en zegt dat het lijkt op Domination uit Call of Duty, waarbij spelers de taak hebben om drie verschillende punten op de kaart te veroveren en een winnende score te behalen. Natuurlijk, aangezien dit Apex is, is er een unieke draai aan het gebruikelijke gevoel van een spelmodus.

Een van die wendingen waar Shrugtal op wijst, is dat je mogelijk een drietand kunt spawnen vanaf verschillende “parkeerplaatsen” die rond de Capture Arena zijn geplaatst, zodat je snel naar een van de ophaalpunten kunt reizen.

READ  Met wie moet ik spreken voor mijn veiligheid

De leaker suggereert ook dat het groter zou kunnen zijn dan de 3v3-modus, gezien de schijnbare grootte van de kaart, en mogelijk uitgebreid tot de 5v5 of 6v6 die we in Call of Duty zien.

Wat betreft wanneer het wordt uitgebracht, nou, dat is bij Respawn. vierkanten Het is al een aantal seizoenen in de business voordat hij eindelijk werd vrijgelaten. We moeten dus maar afwachten.

Written By
More from Aubrey Mason
Continental houdt rekening met zijn gruwelijke nazi-verleden
Foto: Getty-afbeeldingen (Getty-afbeeldingen) Onlangs de Duitse auto-onderdelenleverancier Continental vrijgelaten een studie van...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *