Apex Legends ‘Pathfinder verblindt zichzelf niet langer als hij worstelt

13 oktober 2020 Respawn heeft een oplossing uitgebracht om het probleem op te lossen.

Respawn Entertainment onthulde een hele reeks veranderingen voor Apex Legends‘cast van strijders vorige week. Er was enige reden tot vreugde voor Pathfinder-netspanning toen de onstuimige robot een buff kreeg. Maar zodra spelers in games begonnen te slingeren, kwamen ze een vervelende bug tegen die hen gedeeltelijk onzichtbaar maakte.

De bug kan optreden als je Pathfinder’s enterhaak gebruikt, omdat deze een deel van zijn personagemodel op het scherm heeft achtergelaten. Spelers merkten online op dat je er vanaf kon komen door over elk object te springen, zodat je niet helemaal vol zat als het gebeurde. Als je echter een gevecht aanging, zou je misschien door het andere team zijn gepropt.

Respawn heeft het echter opgelost, dus je hebt je nieuw getweakte Pathfinder terug. Respawn heeft de afkoelperiode van zijn worst veranderd om de afstand die je hebt afgelegd weer te geven. U hoeft dus niet de volledige 35 seconden te wachten als u alleen maar op een nabijgelegen richel springt. Het is ook handig omdat je je niet zo gestraft zult voelen als je je grapple verprutst.

Respawn zegt ook dat het de inspiratie voor de verandering heeft gekregen van een commentator op Reddit, wat netjes is.

Niet iedereen is echter blij met de oplossing. Een speler ontdekte dat het doen van een kleine bum-slide nadat een grapple leidde tot een 45 seconden cooldown. Nu is het oppikken van momentum en het razen van terrein op je derrière een van de grootste geneugten van de vecht tegen royale game kan aanbieden. Zodat ik kan zien waarom sommige mensen dat misschien zijn stomverbaasd uit door de hoge afkoeltimer.

READ  Football Manager 2021 belangrijkste features aangekondigd

In ander tragisch nieuws, Wraith’s weeby, Naruto-vlucht is verdwenen. We kunnen niet langer de strijd aangaan, armen achter ons lichaam als ons favoriete anime-personage – snik. Respawn zegt dat de verandering ten koste gaat van het verbeteren van haar vaardigheden.

U kunt het volledig lezen patch-opmerkingen op de website van de game als je ze hebt gemist. Als je op zoek bent naar andere manieren om je spel te verbeteren, dan is ons Apex Legends-personages gids kan van enige dienst zijn.

Written By
More from Max Mcgee

Joe Biden’s voorsprong op Donald Trump wordt kleiner in een nieuwe nationale peiling

Joe Biden. Volgens een nieuwe nationale peiling is de leiding van Joe...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *