Welke internetsnelheid heb je nodig voor online games?

Fanatieke gamer? Dan heb je er waarschijnlijk last van vertraging, met andere woorden, lage latentie. Natuurlijk wilt u uw online games zo soepel mogelijk spelen. Welke internetsnelheid heb je daar precies voor nodig?

Bij online games in dit artikel hebben we het natuurlijk niet over het spelen van Candy Crush, maar over de multiplayer online games, bekend als MMOG (Massive Multiplayer Online Games). Denk aan games als World of Warcraft, Final Fantasy of The Elder Scrolls. Playstation- of XBox-games die u online speelt, verbruiken ook bandbreedte.

Speel je online via je pc? Voorkom wifi en sluit je computer aan op de UTP-kabel voor het meest stabiele resultaat.

Welke internetsnelheid heb je nodig als gamer?

Verplicht is een groot woord. Het is fijn als een gedownloade game snel arriveert. Een game van 20 GB is geen uitzondering. Je hebt ze ook groter. En dan kan het even duren voordat hij arriveert. Hoe sneller je verbinding maakt, hoe eerder je kunt spelen.

Tijdens het spelen is het beter om je zorgen te maken over het bereik van je internet dan over de snelheid. Een slecht bereik tussen je router en gameconsole veroorzaakt meer problemen dan een lage snelheid. Dus zet de router zo dicht mogelijk.

Wil je games zo snel mogelijk downloaden? Kies dan indien mogelijk een snelheid vanaf 100 Mb / s.

Welke internetverbinding kan ik het beste kiezen?

In principe kun je online gamen met alle soorten internetverbindingen. Controleer uw werkelijke snelheid als u alleen over DSL (internet via de telefoonlijn) beschikt. Dit doe je door verder te gaan internet vergelijken.

READ  Sega's Virtua Fighter 5 Ultimate Showdown is gelekt voor de PS4 op basis van gameclassificatie

Hoe hoger de downloadsnelheid, hoe sneller u kunt beginnen met spelen. Met 100 of 200 Mb / s is een game simpelweg sneller dan met 8 Mb / s werkelijke snelheid. Logisch.

Glasvezel is eigenlijk de meest ideale verbinding om te gamen vanwege hoge snelheden. Het spel is al in als je met je ogen knippert, zeker bij abonnementen van 100 Mb / s en hoger. Terwijl je huisgenoten Skype, films streamen of vanuit huis werken, game jij probleemloos.

Gevolgtrekking

Een glasvezelverbinding met een snelheid vanaf 100 Mb / s is de beste keuze als je graag online gamen. Dat wil niet zeggen dat je niet kunt gamen met een gewone kabel- of DSL-aansluiting. Vezels zijn nog niet voor veel mensen beschikbaar. Kunt u vezels ontvangen? Bekijk het op de glasvezel comparator!

Written By
More from Aubrey Mason
De langverwachte game League of Legends: Wild Rift nu beschikbaar
De populaire pc-game League of Legends is nu ook op je Android-telefoon...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *