Apex Legends pc-vereisten: minimale en aanbevolen specificaties

Seizoen 10 van Apex Legends heeft het legendeprofiel de afgelopen maanden zeker getransformeerd, met verbeteringen en nerfs door middel van verschillende updates om de zaken fris te houden. Hieronder vindt u de lijst met de huidige Legend-klassen voor Apex Legends Seizoen 10: Emergence.

Seizoen 10 van Apex Legends was een wervelwind, van spelers die helemaal tevreden waren met de nieuwe inhoud tot serverproblemen die een echt probleem zijn geworden voor het groeiende spelersbestand.

Al met al is het tot nu toe een succesvol seizoen geweest, met de Legend-meta nu op een geweldige plek na verschillende updates om hun sterke en zwakke punten aan te passen.

Dat gezegd hebbende, laten we eens kijken naar de huidige lijst met Legend Classes voor seizoen X.

We dachten dat het cool zou zijn om de Legends samen te stellen en te laten zien hoe we denken dat het niveaurooster eruitziet in de huidige Apex Legends-update.

Onthoud dat deze lijst is gebaseerd op de prestaties van Legend in de Battle Royale-modus, niet op gerangschikte toernooien of arena’s. Als je geïnteresseerd bent in Arenas, bekijk dan ons artikel voor de beste legendes om te gebruiken in de 3v3-modus.

klas systeem:

  • S-klasse Legendes zijn de beste
  • Een klas op zich al geweldig
  • b- klasse Legenden missen iets
  • C-klasse Zijn legendes aan verbetering toe?

Lijst met Apex Legends Legend-lagen

  • S-klasse: Politiehond, Gibraltar, Wraith, Valkyrie
  • Een klas: Mirage, Pathfinder, Octane, Skyline, Castique, Sir
  • klasse B: Zekering, wal, reddingslijn, Bangalore, Revenant
  • C-klasse: Crypto, Luba, Watson

Om de lijst met niveaus samen te vatten: de recente wijzigingen aan Caustic en de introductie van Seer hebben de definitie dit seizoen echt veranderd. Bovendien werden Fuse en Rampart meer levensvatbaar dankzij hun buffs, terwijl sommige legendes zoals Bangalore onveranderd bleven, vandaar hun plaatsing in de levellijst.

READ  Splitgate cross beta is zo populair dat ontwikkelaars het offline moesten halen

De recente tekortkomingen van The Revenant en Octane hebben hun productie beïnvloed, zowel individueel als collectief. Octane’s springplank is nog steeds een krachtig hulpmiddel voor teams, dus het blijft bovenaan de lijst staan.

De Bloedhond was nog steeds een eersteklas Bloedhond omdat de nerfs ziener zijn kracht had aangetast. Hoewel Seer nog steeds best cool is, is zijn verkenningspotentieel niet zo groot als de Bloodhounds sinds de ontwikkelaars zijn pool hebben afgestompt.

Toplegendes in Apex Legends Seizoen 10: Emergence

Walküre

Lijst met Apex Legends Valkyrie-niveaus

Valkyrie heeft uitstekende offensieve capaciteiten met haar tactische en passieve vaardigheden, vliegen en verbazingwekkende mensen terwijl ze proberen te ontsnappen of zich te verbergen.

Deze vaardigheden zijn ook geweldig als je in de verdediging zit, evenals de mogelijkheid om snel weg te komen van een ongewenst gevecht met VTOL-jets en te voorkomen dat mensen je duwen met een zwerm raketten.

Bovendien is de Skyward Dive op dit moment misschien wel de beste spinner in de game, nadat hij het Octane-lanceerplatform heeft overgenomen. Deze laatste optie is uitstekend om uit te zoeken waar de vijandelijke squadrons zich bevinden, aangezien een passief voor Valkyrie de mogelijkheid omvat om vijanden te scannen en in het gezichtsveld te projecteren tijdens parachutespringen.

Wraith

    erfgenaam

Wraith is opnieuw de meest effectieve offensieve legende in Apex Legends. Wraith is altijd een meta-personage geweest vanwege haar uiterst bruikbare en ultieme tactieken.

Veranderingen in Hitbox en Low Profile hebben het de afgelopen seizoenen tegengehouden. Maar sinds de ontwikkelaars uiteindelijk besloten om Low Profile uit de game te verwijderen, staat Wraith er weer bovenop.

READ  Aved, Obsidian's Skyrim RPG, zal man-tot-man gevechten en multi-seizoenen spelmodi bevatten.

Wraiths vermogen om in en uit gevechten te gaan met een tacticus, Into the Void, is essentieel in Battle Royale, waardoor ze als teamgenoot beter kan overleven.

Bovendien is Dimensional Rift een van de beste spinners in de late game, waardoor zij en haar team veilig betere locaties kunnen bereiken en het de topkeuze maakt in de lijst met Apex Legends-levels.

ziener

ziener

De legende van seizoen X, Seer, heeft al furore gemaakt onder de Apex Legends-community, ondanks dat het niet zo lang geleden is gelanceerd.

De capaciteiten van de majoor waren afhankelijk van het geven van informatie aan hem en zijn team over de locatie van de vijand, het detecteren van hun hartslag en het inspecteren van hun posities.

Bovendien heeft hij ook een boycotdimensie in zijn tactische vaardigheid, die voorkomt dat vijanden genezen en herleven, wat Seer een extra voordeel geeft ten opzichte van de Bloedhond. Dit is zeer krachtig en zou de reden kunnen zijn voor het vermogen van Ser en zijn team om vijandige teams te controleren en onder druk te zetten.

Ten slotte zorgt het er uiteindelijk voor dat vijandelijke teams hun speelstijl en hun spelplan veranderen, aangezien Seer en zijn team eenmaal in een bal hun pas kunnen detecteren en een voordeel op hen kunnen behalen door hun positie te kennen en als eerste op hen te springen. Schiet hem neer en maak hem de beste keuze in de lijst met Apex Legends-niveaus.

Tarek berg

Tarek berg

Sinds de release van de game is Gibraltar een legende die bovenaan elke Apex Legends-lijst staat en het hoofdbestanddeel is van bijna elk team in het ALGS-toernooi. Gibraltar is het sterkste verdedigende personage in het spel, al zijn capaciteiten helpen het team verdedigend en worden aanvallend gebruikt.

READ  Ontvang 14 games en EA Play Pro voor $ 15

Zijn beschermingskoepel is waarschijnlijk het belangrijkste stuk in zijn uitrusting, waardoor het team kan duwen of zichzelf kan beschermen tegen geduwd worden met de bescherming die het biedt. Wat het nog nuttiger maakt, is dat Gibraltar binnen de koepel sneller tot leven kan worden gewekt voor teamleden.

Het laatste defensieve bombardement van Gibraltar is ook geweldig om de aanval van een vijand te stoppen en om agressief te zijn, waardoor enorme schade wordt toegebracht aan degenen die binnenin gevangen zitten. Zijn passief is ook geweldig voor het opnemen van vijanden, vooral in 1v1-situaties, omdat het geweerschild hem extra gezondheid geeft.

Dat is het voor onze lijst met Apex Legends-niveaus. Voor meer informatie, hier zijn de huidige Legend-keuzeprijzen voor seizoen 10.

Afbeeldingscredits: Respawn Entertainment

Written By
More from Max Mcgee

Fanfilm Forza Horizon legt de magie van deze serie vast

Omdat het een openwereldgame is, is de Forza Horizon-serie in staat om...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *