Star Wars Battlefront 2 (Original Edition) krijgt een nieuwe patch en spelers … zijn ze niet blij?

Star Wars Battlefront 2 – zoals in het origineel sinds 2005 – heeft een indrukwekkend aantal updates ontvangen om het toepasbaar te houden op moderne apparaten. Er is vandaag een verrassende hotfix verschenen, die voldoende console-ondersteuning en betere UI-schaalbaarheid bij hogere resoluties toevoegt. Een aangename verrassing, nietwaar? Nou, het lijkt erop dat er nogal wat problemen zijn met de update, en de patch veroorzaakt meer frustratie dan feest onder spelers.

De OfficiĆ«le aankondiging Hij zegt simpelweg dat de hotfix “een aantal problemen oplost met grafische nauwkeurigheid en gameconsole-ondersteuning”. Zoals spelers ontdekten, repareerde de update de menu’s zodat je ertussen kunt navigeren met een console – iets dat voorheen niet mogelijk was op een pc – en verbeterde de gebruikersinterface, die met moderne resolutie spaarzaam begint te verschijnen.

Maar de nieuwe console-ondersteuning werkt niet in alle menu’s, het reset ieders keybinds, en het lijkt erop dat je de roll-opdracht op de gamepad niet echt meer kunt gebruiken. Spelers melden een groot aantal problemen Steam-forumsEn functies in bepaalde modi – zoals categoriewisselingen in het midden van de game en enkele van de grotere strategische opties in Galactic Conquest – lijken nu met geen enkele invoermethode te werken.

Misschien wel het belangrijkste is dat de patch de compatibiliteit verbrak met te veel aanpassingen. Snap-updates zien er geweldig uit totdat die verrassingen slecht worden, denk ik.

Waarschijnlijk is het vreemdste probleem dat Sommige spelers Ik ontdekte dat klikken op “Print Screen” het spel volledig zou uitschakelen.

Eerdere Battlefront 2-updates duurden ook even, dus hopelijk worden deze problemen aangepakt. Het is leuk om te zien dat de klassieke Star Wars-games wat liefde krijgen met de nieuwe officiĆ«le patches – Empire at War kreeg ook een enorme update – maar hopelijk zijn toekomstige updates meer een “hotfix” dan een “hot puinhoop”.

READ  Nvidia onthult de volgende pc-games om ray tracing te krijgen, waaronder World of Warcraft: Shadowlands

Written By
More from Max Mcgee

De chef van het West-Bengalense congres, Somen Mitra, overlijdt op 78-jarige leeftijd

President van het West-Bengalen Congres Somen Mitra stierf in het stadsziekenhuis in...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *