De nieuwste gelekte Pixel 6-afbeeldingen tonen de camerabobbel

met de Pixel-drop-gebeurtenis Een week later bieden de nieuwe afbeeldingen een eerste goed beeld van de camerabobbel van de Pixel 6 en Pixel 6 Pro in vergelijking met de rest van de toestellen.

Evan Blass (@evleaks op Twitter) is terug Dit is geweldig namiddag En gezamenlijke avatars die alle hoeken van de aankomende vlaggenschepen van Google laten zien. Beginnend met Pixel 6 in het groen “Zeeschuim” , kijk hoe ver “camerabalk” vanaf het achteroppervlak. De zijplectrums zijn het minst flatterend, maar de hoek in de eerste foto hierboven doet het voorhoofd net zo goed verbergen als de voorste plectrums voor de achterkant.

Kijk nog eens naar Matte balken van de kleinere telefoon. In deze kleur contrasteert het mintglazen palet goed met de donkere tonen. Ondertussen is “Stormy Black” één tint. Er zijn antennelijnen aan de boven- en onderkant, maar die zijn volledig verborgen. De aan / uit-knop en volumeknop lijken metaalachtig, zwart en enigszins ingetogen.

De volgende is de Pixel 6 Pro in kleur “Bewolkt wit”. De camera-array – Met 4x telelens – In deze premium view stelt hij niet veel voor in vergelijking met de Pixel 6. De knoppen op dit zilveren model zijn moeilijk te herkennen, aangezien de “Stormachtig Zwart” zelfde uitwerking. De simkaartsleuf is op dezelfde manier verborgen.

De koraalkleurige Pixel 6 en gouden Pixel 6 Pro waren afwezig in de tweet-thread van vandaag, wat aangeeft hoe de beschikbaarheid van kleuren van land tot land verschilt.

Meer over de Pixel 6:

FTC: we gebruiken gelieerde links om inkomsten te genereren. meer.


Bekijk 9to5Google op YouTube voor meer nieuws:

READ  Willekeurig: het lijkt erop dat Sakurai eindelijk een adempauze heeft genomen van de ontwikkeling van Smash Bros., met PS5

Written By
More from Lesley Curry

Microsoft staat op het punt de spraaktechnologie-gigant Nuance over te nemen

Het geschil is misschien niet alleen Microsoft Het belangrijkste doel van de...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *