Isaac Connect: Repentance trekt meer dan 60.000 gelijktijdige spelers op Steam

Het nieuwste DLC-pakket voor The Binding of Isaac: Rebirth is deze week uitgebracht en fans komen er massaal naar toe om het te proberen. Er zijn meer dan 60.000 gelijktijdige spelers geregistreerd, dicht bij het oude indiegame-record.

Als gunst SteamDBOp het moment van schrijven speelden 60.780 spelers tegelijkertijd het horrorspel, onder het record van 70.232 spelers tegelijk, een daling in 2015. Toenemende interesse wordt gedreven door The Binding of Isaac: Repentance, Final Expanding roguelike, die belooft ” meer nieuwe functies, verbeteringen, geheimen en nog veel meer geheimen dan de meeste games zouden bevatten in het officiële vervolg “

500 uur nieuwe gameplay is inbegrepen, waardoor het de “ultieme release” is voor Isaac’s avonturen. Onder de toevoegingen zijn meer dan 5.000 nieuwe kamers, 100 nieuwe vijanden, 25 nieuwe bazen en meer dan 130 nieuwe items. Repentance begon zijn leven als een model, The Binding of Isaac: Antibirth, en bedenker Edmund McMillen respecteerde haar zozeer dat hij besloot samen te werken met het mod-team om haar op de juiste manier te integreren in het actie-avonturenspel als Isaac’s zwanenzang.

Hier is een trailer:

Je kunt vinden Obligation of Isaac: Repentance on Steam​ We hebben een lijst met alle andere beste games die je voor april kunt bekijken, behalve dat.

READ  De Elden Ring-gemeenschap raakt (opnieuw) opgewonden en is (opnieuw) teleurgesteld
Written By
More from Max Mcgee

McConnell-signaal aan kandidaten van de Republikeinse Senaat: indien nodig afstand tot Trump

In de afgelopen weken is de meerderheidsleider van de Senaat zo bezorgd...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *