Apex Legends-spelers zijn wanhopig op zoek naar LTM-overleving van seizoen 20 omdat de Battle Royale-game 'onspeelbaar' is

Apex Legends-spelers zijn wanhopig op zoek naar LTM-overleving van seizoen 20 omdat de Battle Royale-game 'onspeelbaar' is
Shay Robson

Apex Legends-spelers pleiten bij ontwikkelaars Respawn om Straight Shot LTM voor seizoen 20 te behouden, waarbij ze beweren dat de reguliere Battle Royale-modus in de huidige staat “onspeelbaar” is.

Apex Legends Seizoen 20 is sinds de lancering op 13 februari redelijk goed ontvangen door de community. En hoewel de update niets belangrijks toevoegde aan EA's Battle Royale-game, zat hij nog steeds vol met voldoende inhoud om Apex een frisse wind te laten waaien.

Sommigen zijn zelfs zo ver gegaan om te zeggen dat seizoen 20 de “beste ooit” is, dankzij de paar toevoegingen en grote verbeteringen in de patch.

Artikel gaat verder na advertentie

Een van de vele toevoegingen aan het spel was de Straight Shot LTM, waarvan spelers wanhopig willen dat de ontwikkelaars van Respawn deze permanent behouden.

Apex Legends-spelers zijn wanhopig op zoek naar Straight Shot LTM om te overleven

in Reddit-thread Geplaatst op 23 februari smeekte Apex Legends-speler '_clampgod' Respawn om de LTM voor seizoen 20 te behouden, waarbij hij uitlegde dat reguliere openbare wedstrijden “onspeelbaar” zijn als je alleen bent.

“Verwijder het rechte schot niet. Bars zijn niet solo speelbaar! “Schreef de speler. “Ik speel al sinds de game jaren geleden uitkwam, en als solospeler is de pubervaring in de loop van de tijd slechter geworden.”

Artikel gaat verder na advertentie

Ze voegden eraan toe: “Het is alsof Respawn je opzettelijk uit het spel probeert te houden, hoe vreselijk MM ook is. Verwijder Live Shot alsjeblieft niet!”

Afgaande op de reacties op de post is het duidelijk dat anderen er hetzelfde over denken, en hun frustrerende ervaringen verklaren door alleen in de reguliere Battle Royale-modus te spelen. “Enkele repen zijn onzin”, zei er een.

Ze voegden eraan toe: “Tot nu toe geeft Straight Shot me een zeer evenwichtige ervaring waarbij ik niet te lang wacht met een gevecht… maar ik ben ook niet helemaal hersendood.”

Artikel gaat verder na advertentie

Een ander schreef: “Ja, het rechte shot is over het algemeen een geweldige pose, ik hoop dat dit zo blijft.”

Volgens sommige spelers zijn beide modi echter “onspeelbaar” als je solo speelt. “Straight Shot en Pubs kunnen niet alleen worden gespeeld… Ik denk niet dat mijn teamgenoten echt zijn. Ik speelde gisteren op zowel pc als console en het was hetzelfde”, zei een speler.

We zullen echter gewoon moeten afwachten of de ontwikkelaars naar de community luisteren en de modus permanent behouden.

Artikel gaat verder na advertentie

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *