Apex Legends-update landt, servers crashen

Apex Legends: Legacy is hier – soort van. De releasetijd van seizoen 9 is inderdaad voorbij en iedereen kan de patch nu downloaden, maar toen het ging om het spelen van de game, werd deze geblokkeerd. De servers crashten grotendeels op het moment dat de update onmiddellijk begon met berichten als “Kan geen contact maken met de EA-servers” of “Geen servers gevonden”.

Ontwikkelaars werken aan een oplossing, maar er is momenteel geen schatting van wanneer ze kunnen verwachten dat de service wordt hersteld. “We werken momenteel aan het oplossen van een aantal serviceproblemen in Apex Legends vanwege de grote vraag”, zei Respawn in een tweet. “We lopen voor en we zullen de spelers in de wedstrijden zo snel mogelijk spelen!” Het probleem lijkt van invloed te zijn op alle platforms.

Legacy lijkt meer aandacht te krijgen dan de gebruikelijke Apex-updates. Er zijn momenteel meer dan 350.000 mensen die de game op Twitch bekijken, ook al spelen de meeste spelers gewoon achter het laadwiel bij het openingsmenu. Het lijkt erop dat maar weinig mensen erin zijn geslaagd om binnen te komen, maar dit lijkt beslist de uitzondering te zijn, niet de regel.

Voorlopig wil je misschien een bestand volgen Twitter opnieuw posten Houd tijdig rekening met de laatste updates.

Terwijl je wacht, kun je onze Apex Legends Valkyrie Character Guide en Arenas Guide raadplegen voor wat nuttige informatie voordat je echt begint.

READ  Pathfinder: Wrath of the Righteous beta is nu beschikbaar voor supporters van crowdfunding

{“Scheme”: {“Page”: {“Content”: {“Title”: “Apex Legends Update Arrival, Servers Down”, “Type”: “Post”, “Category”: “Apex-Legends”} user ” : {“loginstatus”: false}, “game”: {“publisher”: “Electronic Arts”, “genre”: “FPS”, “title”: “Apex Legends”, “genres”:[“FPS”,”Free to Play”]}}}}

Written By
More from Max Mcgee

Isaias: Na 5 doden aan de oostkust, heeft de storm zijn weg naar Canada gevonden

De maximale aanhoudende winden van de storm zijn nu ongeveer 40 mph...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *