Horizon Forbidden West is de meest verwachte PS5-game op basis van een nieuwe poll

In een opiniepeiling van IGN-lezers koos ik Horizon Forbidden West als de aankomende PlayStation 5-game waar het meest naar werd uitgekeken. Van de meer dan 25.000 stemmen stemde bijna de helft (47,9%) voor Horizon. Ratchet & Clank: Rift Apart werd tweede, slechts enkele dagen nadat PlayStation ons een diepgaande blik gaf op het geliefde volgende avontuur van Lombax in Ratchet and Clank State of Play.

Ghostwire: Tokyo, Kena: Bridge of Spirits en de Deathloop waren ook opgenomen in de poll, die elk minder dan 10% van de stemmen kregen.

We weten niet veel over Forbidden West, het aanstaande vervolg op Horizon Zero Dawn van 2017. De game werd oorspronkelijk onthuld tijdens het PS5-evenement van Sony afgelopen zomer, en sindsdien hebben we vernomen dat Forbidden West zowel op PS4 als PS5 zal verschijnen. . Maar zelfs met de beschikbaarheid van games over de generaties heen, zegt Sony dat de games die op beide systemen worden gelanceerd “vanaf de grond af” voor de PlayStation 5 zullen worden gebouwd.

Vanaf nu is Horizon Forbidden West klaar voor de release van 2021. In de aankondiging van de onthulling lijkt het erop dat de hoofdpersoon Aloy op weg is naar een post-apocalyptische versie van San Francisco. Als je het originele Aloy-avontuur nog niet hebt gespeeld, is Horizon Zero Dawn tot 14 mei gratis voor alle PS4- en PS5-bezitters als onderdeel van het Play at Home-initiatief van PlayStation.

Wat betreft de andere spraakmakende PS5-games, Returnal is vorige week net gelanceerd op PlayStation 5 en we noemden de game “Geweldig” in onze Returnal-recensie. Er is echter enige kritiek over het ontbreken van een opslagfunctie in de game die meer dan 2 uur kan duren.

READ  PS5-voorraad: Sony Direct is voor de tweede dag op rij weer op voorraad, snel in huis

Kijk voor meer informatie waar alle PlayStation Studios aan werken. Of lees over de recente cross-over van Horizon met Fortnite.

Logan Blunt is een nieuwsschrijver voor IGN en een productieassistent voor Nintendo Voice Chat, de wekelijkse Nintendo-show van IGN. Je kunt hem vinden op Twitter op Sluit een tweet in.

Written By
More from Aubrey Mason

De nieuwe Xbox 360-versie van GoldenEye 007 kan nu online worden gespeeld

bijzonder Gouden ogen 007 De Nintendo 64 was een klassiek schietspel en...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *