Blizzard wil niet dat Diablo wordt verward met een tekenfilmhond

Niet de heer van horror. Misschien de heer van de honden.

Niet de heer van horror. Misschien de heer van de honden.
Een screenshot: Vos

Om haar oude handelsmerk te beschermen, diende Blizzard een bezwaarschrift in bij het US Patent and Trademark Office om te voorkomen dat Fox Diablo, een van de hondenfiguren uit de aankomende animatieserie, zou brandmerken. huiselijk.

Sneeuwstorm Diablo RPG-serie videogames waarin spelers de krachten van het kwaad bestrijden. Fox’s Diablo is een van de huisdieren die psychoanalyse onderging in de animatieserie huiselijkHet is een therapiehond genaamd Honey die andere dieren behandelt. Het was een sneeuwstorm Diablo Handelsmerken sinds 1996. Fox heeft in juni vorig jaar zijn handelsmerk Diablo aangevraagd en wilde de naam en vorm van de geanimeerde pop gebruiken voor dingen als voerbakken, borden, voerbakken voor huisdieren, kattenbakvulling en andere tv-shows.

Blizzard oppositiemelding, kan worden weergegeven op Website van het Amerikaanse handelsmerk en octrooibureau (Aan de overkant Gamesindustry.biz), Wil Fox-bestanden blokkeren en introduceert het idee dat het publiek de langlopende gameserie kan verwarren met Diablo de hond.

In het licht van het feit dat de merken in kwestie identiek zijn, en gezien andere factoren, zoals de relatie tussen de afgeprijsde waren en diensten zoals gedefinieerd door het DIABLO-merk en de waren van de aanvrager, en de commerciële kracht van het kortingsmerk, is het mogelijk dat de leden zullen ten onrechte denken dat de goederen van de aanvrager die onder het merk DIABLO worden getoond, afkomstig zijn van de opposant waarmee wordt geassocieerd, sponsors of sponsors, die allemaal de reputatie en reputatie van de tegenstander schaden.

Na het lezen van het document ben ik er volledig van overtuigd dat Blizzard zijn naam moet veranderen in Opposer. En hoewel ik me niet kan voorstellen dat iemand Diablo-spellen verwart met Diablo en geanimeerde dierenspellen, hebben de afgelopen jaren me ervan overtuigd dat mensen het potentieel hebben voor grote domheid, en dat alles doms mogelijk is.

READ  Een nieuw gerucht suggereert dat Final Fantasy 7 Remake gelijktijdig op pc en PS5 zal worden uitgebracht
Written By
More from Lesley Curry

Apple heeft opnieuw een Europese rechtszaak aangespannen over gewurgde iPhones – TechCrunch

In Europa is een derdegraads rechtszaak aangespannen tegen Apple om schadevergoeding te...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *