Apex Legends-update verandert de Naruto-run van Wraith

Respawn Entertainment heeft een substantiële update laten vallen voor Apex Legends op maandag, de start van de Battle Royale-games cross-play bèta, Flashpoint-modus voor beperkte tijd en het Aftermarket Collection-evenement. Volgens Respawn’s patch-opmerkingenbevat de update ook balanswijzigingen voor Legends zoals Bloodhound, Wraith, Loba en Pathfinder.

Een grote verandering in Wraith is haar sprintanimatie. Ze rent niet langer zoals Naruto (of een Naruto-fan die erop uit is bestorming gebied 51), voorovergebogen met aerodynamische armplaatsing. De Apex Legends News Twitter-account heeft een duidelijke, zij-aan-zij illustratie van deze verandering, die harten breekt over de Apex Legends gemeenschap.

Waarom zou je het nu veranderen? Om een ​​heel goede reden, zegt Respawn. “Wraith domineert”, legt de ontwikkelaar uit in de patch-aantekeningen, en in plaats van haar vaardigheden verder te verbeteren (en het risico te lopen Wraith “een stuk minder leuk te maken om te spelen”), keek Respawn naar een van haar andere unieke kenmerken: hoe ze loopt.

Respawn ontdekte dat de sprintanimaties van Wraith “uniek zijn in de mate waarin ze haar kunstmatig inkorten (door voorover te buigen), waardoor haar beschietbare gebied vanuit het perspectief van de vijand kleiner wordt. Het klinkt niet als veel, maar samen met haar toch al kleine hitbox is het veel kracht. ” De nieuwe sprintanimaties van Wraith zijn “veel meer rechtop en stellen een groter deel van haar lichaam bloot aan geweervuur”, zegt Respawn.

De ontwikkelaar vervolgt: “Nu weten we dat haar oude sprint iconisch was en we haten het om het ook te zien gaan, maar we geloven dat dit verreweg de beste manier is om haar in het gareel te krijgen zonder haar vaardigheden opnieuw te hoeven gebruiken. Afhankelijk van wat we zien nadat deze animaties live zijn gegaan, kunnen we misschien zelfs wat kracht in haar capaciteiten steken (maar geen beloftes). “

READ  De majoor van de National Guard zal topambtenaren betwisten over het besluit om demonstranten in de buurt van het Witte Huis te ontruimen

Meer details over Apex Legends‘wijzigingen zijn beschikbaar op EA’s website.

More from Madison Garrett

LSU in Missouri in cijfers: het spel beweegt 600 mijl

No.17 LSU (1-1) bij Missouri (0-2) 11 uur CDT zaterdag (SEC-netwerk alternatief...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *