Filmmaker Nishikant Kamat sterft op 50-jarige leeftijd

NDTV News

Een bestandsfoto van Nishikant Kamat. (Afbeelding met dank aan: Instagram)

Hoogtepunten

  • Nishikant Kamat werd op 31 juli overgebracht naar het AIG-ziekenhuis
  • “Ik zal je missen, mijn vriend,” tweette Riteish Deshmukh
  • Riteish werkte samen met de heer Kamat in Lai Bhaari

New Delhi:

Filmmaker Nishikant Kamat is overleden in een ziekenhuis in Hyderabad. Men nam aan dat de heer Kamat, 50, leed aan een chronische leverziekte. “Ik zal je missen, mijn vriend Nishikant Kamat. Rust zacht,” tweette acteur Riteish Deshmukh, die in de film van Mr Kamat speelde. Lai Bhaari. Enkele uren daarvoor had de heer Deshmukh aangedrongen op terughoudendheid nadat sommige media voortijdig de dood van de filmmaker hadden gemeld. Ajay Devgn, die speelde in Nishikant Kamat’s Drishyam, getweet: “Mijn vergelijking met Nishikant ging niet alleen over Drishyam, een film die hij samen met Tabu en mij regisseerde. Het was een vereniging die ik koesterde. Hij was slim; altijd glimlachend. Hij is te vroeg weg. RIP Nishikant. “

Een medisch bulletin van AIG Ziekenhuizen zei vanmorgen dat Nishikant Kamat “momenteel beademingsapparatuur gebruikt en nog steeds in kritieke toestand verkeert”.

Een week geleden had het ziekenhuis gezegd dat de filmmaker “kritisch maar stabiel” was. De verklaring van het ziekenhuis luidde: “Hij is gediagnosticeerd met chronische leverziekte en andere secundaire infecties. Hij bevindt zich op de intensive care-afdeling voor continue monitoring onder toezicht van een multidisciplinair team van senior consultants, bestaande uit gastro-enterologen, hepatologen, Critical Care en anderen. Zijn toestand is kritiek maar stabiel. “

Nishikant Kamat werd op 31 juli overgebracht naar AIG-ziekenhuizen in Gachibowli, Hyderabad. Hij werd behandeld voor geelzucht en opgezette buik, meldde persbureau ANI.

Nishikant Kamat was vooral bekend door het regisseren van de Hindi-remake van de Malayalam-hit Drishyam – de remake speelde Ajay Devgn en Tabu. Hij regisseerde ook Irrfan Khan in Madaarien Mumbai Meri Jaan, en Jzonder Abraham erin Dwingen en Rocky Knap. De heer Kamat, ook een acteur, had rollen in Rocky Knap en enkele andere films zoals 2018’s Bhavesh Joshi.

Nishikant Kamat was ook prominent aanwezig in de Marathi-filmindustrie. Hij hielp films als Dombivali Snel, dat was zijn debuut als regisseur, Lai Bhaari en Fugay; hij speelde ook in Fugay, Hava Aney Dey en Saatchya Aat Gharat. Dombivali Fast won de National Award voor Beste Marathi-film. De heer Kamat werkte als Creative Producer in de webserie van vorig jaar De laatste oproep.

READ  Beste gaming-deals: Razer pc-muis en -toetsenbord, Animal Crossing: New Horizons
Written By
More from Max Mcgee

Wat is het verkoopargument van de Xbox Series X dit najaar?

Xbox-serie X MEVROUW We staan ​​naar verluidt op het punt om deze...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *