Crash Bandicoot 4 komt vrijwel zeker naar PS5 en Xbox Series X

Het is gewoon een kwestie van tijd

Crash Bandicoot 4 scheurt een gat in het weefsel van de tijd en lanceert op next-gen consoles. Waarschijnlijk. Dat is ook de situatie enorm overdreven.

De langverwachte Crash Bandicoot 4 afgelopen vrijdag uitgebracht op PS4 en Xbox One. Gezien de nabijheid van de lanceringen van PS5 en Xbox Series X, vroegen sommigen zich af waarom Activision niet alleen wachtte om ook next-gen-versies uit te brengen. Dat zal op een gegeven moment bijna zeker gebeuren.

Er is een nieuwe ESRB-rating voor Crash 4 op Xbox Series X. Het is volkomen legitiem – u hoeft alleen maar naar het spel te zoeken of op het tabblad “recent beoordeelde spellen” te klikken. Er is geen lijst voor PS5, maar je zou redelijkerwijs moeten aannemen dat het ook naar de console van Sony komt.

Aangezien Activision de poorten van de volgende generatie nog niet heeft bevestigd – waarschijnlijk omdat de uitgever gefocust is op het lanceren van de huidige generatie voordat een andere versie wordt gepromoot – weten we niet wat voor soort verbeteringen Crash 4 zal hebben op PS5 en Xbox Series X. De kans is groot dat het instellingen bevat die prioriteit geven aan prestaties of resolutie.

Dat is niet eens de omvang van de poorten die we verwachten te zien. Dat doet nog steeds het gerucht Crash 4 is ingesteld om een ​​Switch-versie te ontvangen. Het lijkt allemaal perfect haalbaar om eerlijk te zijn.

Het wachten kan je niet kwalijk nemen, maar je moet uitchecken Crash Bandicoot 4 op een gegeven moment. Het is duidelijk best uitstekend, een echte terugkeer naar vorm voor een serie die (meestal) veel te lang inactief is gebleven. Niet alle mascotte-platformgames verouderen dit gracieus.

READ  Black Friday 2021: bespaar tot £ 75 op PS5 en Xbox harde schijven en SSD's

Crash Bandicoot 4: het wordt tijd [ESRB]

Written By
More from Vanessa Hale
Het medium zakt naar slechts 900p op de Xbox Series X en 648p op de Xbox Series S.
De Medium is hier voor zowel de Xbox Series X- als Xbox...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *