APK-downloadlink en gids voor wereldwijde gebruikers

PUBG Mobile-ontwikkelaars brengen regelmatig bèta’s van het spel uit om nieuwe functies te testen voordat ze worden bijgewerkt.

De 1.4-bèta is ongeveer een maand geleden uitgebracht en spelers konden een verscheidenheid aan nieuwe functies bekijken, waaronder inhoud met betrekking tot de langverwachte Godzilla vs Kong-samenwerking.

De uitnodigingscode / linkcode is nodig voor spelers om toegang te krijgen tot PUBG Mobile 1.4 beta. Spelers kunnen de bètaversie downloaden op hun Android-apparaat met behulp van het APK-bestand.

Dit artikel biedt een stapsgewijze handleiding voor het downloaden en installeren van de nieuwste PUBG Mobile-bèta.

Disclaimer: PUBG Mobile en PUBG Mobile Lite zijn verboden in India. Daarom wordt landgebruikers ten strengste aangeraden het spel niet te downloaden.


Lees ook: Fans wachten op de releasedatum van PUBG Mobile India, aangezien de officiële Instagram-handle alle berichten verwijdert


Stapsgewijze handleiding voor het downloaden van PUBG Mobile 1.4 algemene versie bèta-update met APK-bestand

Spelers kunnen de onderstaande stappen volgen om de bèta-update van PUBG Mobile 1.4 Global Version op hun apparaten te downloaden en te installeren:

Stap 1: Spelers moeten eerst het APK-bestand PUBG Mobile 1.4 beta downloaden. De bestandslink wordt hieronder gegeven:

PUBG Mobile 1.4 bèta APK: Klik Hier

(De APK-bestandsgrootte is 606 MB. Ondertussen varieert de grootte van het bronpakket afhankelijk van de optie die spelers kiezen. Spelers moeten ervoor zorgen dat ze voldoende opslagruimte op hun apparaat hebben voordat ze het bestand downloaden.)

Stap 2: Nadat het APK-bestand is gedownload, moeten spelers het lokaliseren en installeren. Ze moeten echter onthouden om de optie “Installeren vanaf onbekende bron” in te schakelen.

READ  Kredietpool voor ontwikkelaars van indiegames
Selecteer het bronpakket
Selecteer het bronpakket

Stap 3: Daarna moeten spelers het spel openen en het vereiste resource pack kiezen: een low-spec resource pack of een high-res resource pack.

De vierde stap: Na het voltooien van in-game correcties, moeten spelers op de knop ‘Gast’ klikken. Er verschijnt een dialoogvenster waarin ze worden gevraagd de uitnodigingscode in te voeren.

Voer de uitnodigingscode in het tekstveld in
Voer de uitnodigingscode in het tekstveld in

Vijfde stap: Spelers kunnen de code plakken en op de knop “OK” klikken. Ze hebben dan toegang tot en kunnen genieten van de bètaversie van de game.

Als een speler een fout in de analyse tegenkomt, kan hij overwegen het APK-bestand opnieuw te downloaden en de bovenstaande stappen opnieuw te volgen.


Lees ook: “Ik hoop dat de comeback van PUBG Mobile India binnenkort wordt aangekondigd”: Ocean Sharma opent mogelijke comeback voor PUBG Mobile

Written By
More from Eda Greene

PUBG Mobile getroffen door DDoS-aanval; Ontwikkelaar werkt aan het oplossen van het probleem

Het PUBG Mobile-team heeft via zijn sociale media-accounts gedeeld dat het te...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *