Downloaden: macOS van Apple heeft nog een update om kwetsbaarheden op te lossen

Vorige week waarschuwde Apple klanten voor een ernstig beveiligingsprobleem dat is gepatcht in macOS 11.3. Het is een nieuwe week, dus de techgigant heeft zojuist een nieuwe macOS-update laten vallen die een andere bug oplost.

Hackers op uw computer?

Volgens Apple corrigeert macOS 11.3.1 dat Het werd eerder deze week uitgebrachtTwee afzonderlijke problemen, indien misbruikt, stellen hackers in staat uw computer te dwingen opdrachten van hun keuze uit te voeren (wat voor u misschien niet voordelig is).

Oh ja, en alsof dat nog niet genoeg was om je te overtuigen, biedt Apple nog een reden om je Mac nu echt bij te werken. Het bedrijf waarschuwt dat “Apple op de hoogte is van een rapport dat dit probleem effectief is uitgebuit.”

Ga je gang en doe het.

Foto: kat / appel

Met andere woorden, sommige slechte acteurs zouden deze kwetsbaarheden kunnen gebruiken voor nietsvermoedende Mac-gebruikers van dit moment.

Nieuwe beveiligingsupdates

Maandag bracht Apple ook beveiligingsupdates uit voor het paar Weken oud iOS 14.5 en iPadOS 14.5, die samen met macOS 11.3.1 op het eerste gezicht erop kunnen wijzen dat er iets niet goed gaat op het gebied van beveiliging? Deze besturingssystemen waren tenslotte maar 1 week oud en hebben echt een reparatie nodig? Het is normaal om je af te vragen wat er daarbinnen gebeurt.

Wat macOS 11.3.1 echter praktisch betekent, is dat Apple snel actie onderneemt om zero-day-kwetsbaarheden op te lossen die actief in het wild worden gebruikt. Dit is een goede zaak, hoewel gebruikers natuurlijk zullen klagen dat updates hun workflow hinderlijk verstoren.

Dus ga je gang: download en installeer de update nu (ga naar Over deze Mac> Software-update), en je kunt vol vertrouwen aan je baas uitleggen waarom je de komende 45 minuten niet bereikbaar bent … Update je computer met macOS 11.3 .1.

READ  Uw smartphone is de sleutel! Tech meisje
More from Madison Garrett

Download KWS Feed Crop-brochure – gratis ter beschikking gesteld door KWS

Wordt gesponsord door KWS Vandaag is het 8.30 uur KWS Benelux is...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *